Thursday, April 19, 2007

kõik süsteemid töötavad normaalselt

das ist fantastich, normull, saan oma perverdieluga jätkata, mul ei olegi vähki ja ma ei sure 24 aastaselt hirmsates piinades.
sitaks äge on kui hommikul ei ärka üksi lasnas, toas, kus asjad on segamini ja tead et pead bussiga linna ronima. keskpäeval on see aeg, millal on okei olla üksi, lugeda ja päevitada ja nii, hommikul võiks olla armukesega ja õhtul sõpradega, umbes selline graafik.
indrek ja andres olid eile kokad, tegid mürke, andsin neile panni, aga nad olid kehvad kokad ja ei tulnd välja asi.ma pean tegema lähipäevil intekat mingi järjekordse eesti energia friigiga. rõõmu selle üle tunda on raske, samas ka nutma ei hakka, need tehnikainimesed on siiani olnud väga armsad.mingid kunstitüübid kellega olen läbi aegade suhelnud on olnud reeglina rohkem omavahel sarnased ja mingile stereotüübile vastavad.tehnikavasjad on ehedad ja teevad naljakamaid nalju. et ei ole vaja lolli kaabut pähe panna ja emotseda, nad niigi teavad tõenäosusteooriat peast ja oskavad elektrijuhtmeid keevitada, see juba piisavalt diip, muud anturaaži a´la debiilsed riided pole vaja. oleks koolis füüsikat õppinud, oleks kah praegu põhivõrgu mingi juhtmepundra ja tuumareaktori peajuhataja ja spetsialist-administraator,huhuhu.

No comments:

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg