Thursday, May 24, 2007

valetajad ja petised.

varsti tuleb apokalüpsis ja mustadel ratsudel lendavad üle taeva, need, kes peavad seda tegema. kõik tõusevad surnuist üles, tekib suur segadus ja paanika. soovitan varuda konserve, küünlaid, tikke, relvastust, sööki papagoile, koer võib süüa konserve,vanemad saadame maale.
indrekul on täna sünnipäev!see on väga hea, et see nii on, poleks sünnipäeva, poleks ka indrekut ja kui indrekut ei oleks siis oleks väga halb, sest indrek on mu parim sõber. ma ei tea, kas on inimesi kellel ei ole parimat sõpra, et no nagu saad kõigiga okeilt läbi jne aga ei ole kedagit keda saad usaldada 100%. ma ei tahaks küll nii, et ei ole sellist posti, millele toetuda ja omakorda ei ole kellelegile sa postiks, millele see tüüp saab toetuda.niimodi apokalüpsist üle ei ela.
mul oli väiksena kinnisidee, et ma saaks muutuda nähtamatuks, minna õhtul vaikselt poodi ja siis kui päev on läbi, pood kinni, pimedus, süüa end sodiks.kotka poes oli selline lett, kus olid nagu läbipaistvad plastkuubid, seal sees olid daimid ja kismetid ja suffle-d ja mars ja bounty. ma nii väga tahtsin nähtamatuks muutuda, vot mida teeb inimestega vaesus.ma ei teagi mis hetkel see kinnisidee kadus, ilmselt siis kui selgus et poes tegelt on enamasti koledad asjad. aga neid camperi sandalettee tahaks küll. loteriid peaks mängima näiteks.kui ma läheks miljonimängu, võidaks raudselt.
eile ma olin terve päev töötamas, tegin eriti tulbilt kõik ära.keskendusin ja keskendusin, kuigi sitt oli olla ja suhtun tsemendiahjudesse põlglikult.

Tuesday, May 22, 2007

digusting creature,stork-marabou, terrible lord of tonga lakes.

tänasest pole ma enam inimene, olen papagoi, mul on angiin(ahhahahahaa) ja ma ei saanud kahjuks täna kodunt välja, sest angiin oli nii rets lihtsalt(ahhahahahhaa).tegelt on see jõhker vale, ma ei viitsind lihtsalt koosolekule minna.
eile käisin igast huvitavatel netikülgedel, üks rääkis linnalegendidest ja andsin femmesse ühte jutu ühest moeloojast, mida tegin proseminariks millalgi sada aastat tagasi.ilgelt hea lugu oli.
nv-l olin indreku maal koos teistega, olen päevitund, aga võiks veel päevitunum olla.üritasin süüa liha otse varda pealt ja põletasin oma molü ära, nüüd on mul huule peal arm.äge ei ole see, et me kõndisime pimedas metsas ja kõik hakkasid tontidest rääkima ja ma hakkasin karjuma ja nutma, sest et ma kardan pimedat.indrekul on neljap sünna, oleks vaja otsida talle kingitus, aga ma ei tea mis see võiks olla, mul on arvel 12 eek, ees on veel see lesbireis taani.äkki vanemad annavad raha, äkki ei anna. olen kuulnud et taanis on prostitutsioon legaalne, mul siis varjant pakisupi raha siiski väljateenida.
väljas sajab,mismõttes mai,pole see mingi mai.pidin täna aleksile raamatuid andma, aga kuna tööle ei läind siis ei anna.ma olen ilge raamatu- ja plaadivaras, ka minult on omakorda raamaatuid ja plaate laenatud ja mittetagastatud.normaalne, ma ei eeldagi et saab tagasi raamatut.aga kuikeegi võtaks riideid ja ei annaks tagasi, lööks maha.üritasin lugeda huellenbeq´i atomized, ei läinud absull alla.platform kunagi hullult meeldis mulle, a see uus, õigemini vana, ta ilmus enne platformi ju, oli tavaline europoidi vingumine. mismõttes isegi huellenbeqi raamatud mulle enam ei meeldi, midagi on valesti, ma ei olegi enam intelligent.a noh, pratchet meeldib ikka, huhuhu.

Monday, May 21, 2007

---piiks___kaboom,,,,sa oled surnud.

Sihtgrupiks olid kliendid ja edasimüüjad, fokusseeriti seejuures keskastme juhtide suhtumisele LDD-sse.
Säärased uuringud aitavad ettevõttele oma edasist tegevust paremini planeerida, näidates, mida võiks inimestele intensiivsemalt pähe määrida, kus võib ajupesu veelgi võimsamaks muuta. Muidugi klientidele me nii ei ütle, räägime hoopis sellest, et monitooringud on abiks edasise liikumise suuna määramiseks, kommunikatsiooni parandamiseks ja üleüldse teeb meid kõiki õnnelikumaks. Teadagi, õnn ei seisne ju milleski muus kui töös, kes see ikka viitsib niisama puhata ja mängida. Ahvide uhked järglased mõnuga rassivad ettevõtetes, firmades, kontsernides, õhtuti aga vaevab neid miskipärast ebameeldiv tühjus kõhus ja südames mida püütakse täita kerge alkoholi ja televiisori abiga.

Thursday, May 17, 2007

i love you, but i´ve chosen darkness.

jajah, nimelt hammustas mind vampiir ja ees ootab ming igavene elu vaheldumisi kirstus lebamisega. hüvasti, mu kallid sõbrad ja perekond, mu sihiks on sajandid,aastatuhanded,kuni päike kustub ja kõik külmuvad surnuks.
niikaua käin ma aga endiselt väärakas töökohas, ei söö, ostan riideid, olen hingetu olevus. kui ma oleks vampiir, siis ma tegeleks ainult sellega et rööviks öösiti juveeliärisid ja tööl ei käiks.lasnas asub kohe mu maja vastas lombard, seal oleks ma oma kulla ja teemandite ja plasmatelereitega püsiklient. päris sitt, küüslaugu marinaadis kala ma enam süüa ei saaks, aga ma ei söögi väga palju sellist kala, mulle üldse ei maitse kala. see on veits väärakas, et sööd mingit tüüpi kes muidu elab hoopis vees. teine väärakas asi on süüa omleti kanalihaga. et nagu embrüo ja selle ema korraga.
hea nali on see, et...manüüdpikaltmõtlesin,kasöeldatsikkide,muttide,tädide,inimeste,aga hoopis...androidide, ehk siis ühe eesti suurima ettevõtte töötajate kabinetis seisis riiulis raamat töönarkomaaniast.huhuhu.ja seal oli pmtslt põhiteema see, et töönarkomaanideks saad, siis kui sul on nõmedad vanemad kes ei kiida sind kunagi niisama, vaid ainult siis kui sul on head hinded. raamatus oli ka juttu sellest kuidas töönarkomaaniast loobuda ning miskipärast mul on tunne, et kabinetis elutsejad pole seda ise lugenud.

Monday, May 7, 2007

-_-whats the ugliest part of your body?-_-

ahahhaa, ursula läheb szigetile! ses plaanis on äge, et bänd mida eestis isehakanud muusikakriitikud kuigipalju ei salli saab sellisele festivalile(kutsutakse õigemini) ja mõni tunnustatud bänd mis aga kahjuks ei ole kuigi andekas ja nii,kuhugi ei lähe.hahaha.ägeägeäge.äkki saab groupieks tulla reisile.
ma tegin juba kohustused suht ära, nüüd siis passin ja midagi teha ei ole.kevad on väljas ja naistel jalas nailonsukad musta värvi kingadega, bjuutiful indiid. indrek eile raiskas miljoni aga nüüd on tal lahedad kämperid, millest isegi ära ei ütleks, no aga mul on neoonrohelised dressipüksid, pole paha samuti. ma loodan et see eelseisev kolmap/neljap ei saa olema mu elu halvimad päevad.täna olen siin üksi, arvutihiir jäi koju, sellepärast kasutan võõrast arvutit,mõnusad klahvid on sellel, klõbistavad valjusti.

Sunday, May 6, 2007

davaj govorit po russki

ja sevodnja reshila pisat na russkom.vse utro ja delala poleznõje dela: pisala marazmaticheskije istorii v femme, i jeshe bolle marazmaticheskije istorii redaktorovala dla energii. oioi, mne shtoto opjat vse nadojedajet, i opjat hochetsa v shkolu, verneje ne v shkolu, potomusto s kunstiteadlased mne shtoto ne vstavlajet tusovatsa, a tipo tam pochitat pro vsjakih umnõh djajdek i napisat paru referatikov.
vchera ja hodila na koncert slushat kak pojut sibirskije uzkoglazõje djadki, tipo mongolov shtoto. oni reveli kak kakijeto lesnõje zverki, no eto bõlo ochen melodichno i krasivo. v zale vse valjalis na podushkah i bõl krasnõj svet, priidu tozhe ponravilos.v pjatnicu priidu neslabo rassuzhdal na temõ tipo perejezda menja k nemu, no eto vse koneshno teorija a ne praktika. praktika to shto skoro budet tretja mirovaja vojna i togda ja perejedu vovse v kolumbiju kudanibut, hotja net, tam net pljazha, nu kudanibut gde teplo i jest pljazh.jeslibõ ja bõla bezdarnõm poetom ja bõ tochno napisala stih s debilnoj rifmoj praktika - akrtika, hotja eto koneshno ne ochen rifma.
vrode kak mozhno bõlobõ pojti poplavat v bassejn no ja naverno ne pojdu. nochju ja videla uzhasnõje snõ, kak menja shtoto vse rugali izza kakihto nesdellanõh del, prativna.ja hochu hodit realno na trenirovku, no ja neznaju na kakuju.

Thursday, May 3, 2007

KABOOM!

tuli mai ja ma ei pannud tähele. mai alguses on 3 tähtsat sünnipäeva mida ma võin potentsiaalselt ära unustada ja mai lõpus on kalli indrekukese sünnipäev.
eilne film oli päriis äge, aga keegi ei saa aru, et see ei olnud niisama,püant oli,põlenud mees oli cappa alateadvuse vili.üldiselt tasus vaadata eelkõige nende skafandrite tõttu, need olid kohutavalt ilusad.kui ma kannaks skafandrit, siis ainult sellist, ja kui peaks valima kes ma olen, siis oleks kapten kes suri esimesena, väljaarvatud see, et ma teeks kavala triki et mitte surra ja teeks pärast mingeid kavalaid asju edasi,päästaks ära kõiki ja süütaks päikese uuesti.
see kui oxygen garden maha põles oli ka suurejooneline.üldiselt ma arvan, et kui on vaja, ma saaks maailma päästa küll.äge hommage muudele ulmekatele oli see.
pärast vaatasin kuidas priidu mängib godfatherit ja külmetasid, tal kodus ilgelt külm.homme on mul põhimõtteliselt vaba päev, oujee.sain veits raha, tahaks kohe raisata ära kõik!ma juba veidi raiskasin.

Wednesday, May 2, 2007

vaklad ja püha koer

kohati on nii, et lihtsalt pead kogu aeg väga palju pidurdamatult rääkima, siis hakkab kuidagi rohkem okei kõik, kui paned ümbritsevaid asju sõnadesse ja püüad kõike naeruväärsemaks ja seega vähem vastikuks teha.
nv oli selline nagu inimestel kombeks, armas or smth, sõin ära umbes 5 kg toorest liha, nüüd on selline tunne et vaklad roomavad sees.vaklaaaaad,üüüääää!aga ikkavist iga kell eelistan soojas koopas olla, mitte külmas metsas.
eestis on väga in laamendamisest rääkida ja edgar savisaare mahavõtmisest, orkutis ringkirjad jne.ma olen endiselt passiivne, ja ei hooli neist asjust,ainult ossid ajavad rohkem närvi kui muidu. ja kui keegi närib sihvkasid, paistab see samuti vastikum kui nädal aega tagasi oleks paistnud.
käsin hommikul ujumas, päris huvitav, suplesin koos retarded person-itega.mina ju ei lähe kunagi 5-tonniseks tselluliidimäeks, alati olen imeilus,ja-jah.aga ma enam vist ei lähe ujuma.where would be zim without him?ai dont nou,nounounou.

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg