Thursday, May 29, 2008

v-v= rinnad



hellou! ma vahetasin ametit, nüüd teenin raha ausalt, nii nagu naised teevad - objektistumisega.okeiokei,see oli korraks üks äffäär aga päris lõbus haha.welkome to mai kastle&ja joo õlli.pane tähele ka minu dresseeritud karu.

Friday, May 23, 2008

double trouble


bonžur. täna on minek indiana johnesile, umbes nii nagu läheks deidile mingi tüübiga kellega sa sebisid 8 klassis ja kelle kohta sa ei tea, kas ta vahepeal läks säästumarketi turvameheks tööle või on ära tõusnud ja sõidab ferrariga ringi ja kirjutab raamatut majandusest ja nädalavahetustel tegeleb loodusfoto ja bmx-i ja ilusate inimeste swingerpidudel käimisega. ma loodan ferrari varianti, päriselus on enamasti olnud pigem see säästumarketi variant, isegi mitte pigem vaid nii oligi. et keegi viskab kõne, et tead saaks kokku. siis saad kokku, kusjuures algusest peale kahtlane värk sest et see ei ole päris see koht, kus sa vabast tahtest käiks ja siis vaatad, et laua taga istub mingi jube elajas, kellel on sama soeng mis aastal 2000, kingad, viigipüksid ja v-kaelusega kampsun ja nahkjope ja ees on kohvitass ja õlleklaas. põgeneda enam ei saa, siis tuleb viisakalt naeratada ja toolile istuda ja tellida rohelist teed ja küsida, kas sa käid siin tihti? siis on vastus, jah me poistega siis kui säästus tööpäev läbi käime siin õlut joomas. öäääaa! ja siis hakkab vestlus, kus mõlemad osapooled saavad kultuurišoki. vestluse kõige teemam koht oli siis kui ma küsisin, et noh, kas sa loed raamatuid vahest ja nii, ja siis tuleb vastus, et "mulle meeldivad autobiograafiad ja memuaarid. praegugi üks on käsil" siis kui küsid, kelle oma, siis vastust ei tulegi, tuleb mõmin: ...eee, hitler! jajah, just, hitler."
tegelt see ei ole oluline, aga see oli üks piinlik ja väga naljakas-nälkjas kohtumine, see oli tegelt väga ammu, umbes 3 aastat tagasi.

Wednesday, May 14, 2008

no shakey, no shakey.



tadaa, õhtu-õhtu-õhtu, ma olen üksi kodus, äge! istun ja olen kunn, midagi ei korista, väga rebel. noor 18-aastane rebel. hiljuti ühel sünnipäeval varastasin ära ühe mütsi ja üritasin tekitada kaklust ühe alaealise makaagiga, õnneks olin sellises konditsioonis, et eesmärgid vahetusid väga kiiresti ja haihtusid ja läksid meelest.normull.
ülemise korruse salapärane naaber. selline teema: kuuendal, viimasel poolkorrusel, mis on pööninguesine, elab keegi. tema belonginksiteks on nailonsukad, tsemendiga määritud arvutikõllid, sitane kosmeetikakott, minigripid, süstal ja kilekott. kilekott sisaldab sadu pabereid, paberitel armastuskirjad naiselt mehele. ma ei valeta, see on nii. läksin ja lugesin neid. see on skeeri kahel põhjusel, üks põhjus see et heronarkomanidel on kombeks kaaskodanike surnukspussitada ja teiseks, need kirjad. fakingfak. need on ilusad kirjad, prole kirjutatud, aga noh, nad on palju rohkem päris kui mõned teised. et mõtle, mis elu see on, sa elad kellegi trepikojas, surfad oma vere lainetel ja lõpmatult kirjutad armastuskirju, mis ei jõua postkasti mittekunagi.

Sunday, May 11, 2008

gutner morgener schönerer


suvi otsas, ilm on sitt, see on mai. täna peaksin ametlikult saama kätte kassitädiks. kittel selga, hall parukas pähe ja räimearoom. plaan oli tegelt tsekkida koeri, sest et kassid on teisel kohal, kuid koertepaik on kaugel, kassipaik kesklinnas. vaatab, kas kassid hakkavad sõpradeks või söövad ära.
ma ei tea mu loomekalmaar on halvatud, jalad lõigati otsast.

Friday, May 9, 2008

kombineeri ja intrigeeri


ei ole maad vanadele meestele, ega ka naistele - neile on ainult pension ja räimed keskturul. mingi reaalne töökamm käib, väga intence, samas tulemuslik ei ole. korraks tekivad kahtlused, sest et ikka no süsteem on paigast ära, 5 päeva, kui ma hakkan arvutama protsendiks, see on halb, närviajav protsent.
kevad on hoos, kuid sellest pole kasu, mina ei saa sellest küll kasu. võiks aga saada, materialistlik elusuhtumine. praegu ma toon kasu eelkõige ise ja see on mulle kohtuvalt vastu. kasside turvakodus hakkan ma kasu tooma kassidele, see on ok. 2 korda nädalas. koertepleiss asub linnast kaugel, seal ma käia ei saa, muidu võtaks pigem seda varianti.
kas hüään ja nirk on halb paar? ma ei usu, mulle tundub et ei ole. mul ei ole aega ja võimalust rääkida ja seletada. ajaga on kamm, 5 aastat ja siis on kaputt.

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg