Tuesday, July 29, 2008

joujoujou,njuu post koming iiiin.


äöäoo, kass kuses mu kotti täna hommikul, jee! see on mõnus, kui elus väikseid üllatusi tuleb, võtad kätte kotikese ja see on kassikust täis ja haiseb, juhuu!
eile läxin poodi, et osta mingit sitta, i mean igast kasulikke asju st, võtsin kätte ka paar kortsukreeme tutvustavaid tasuta paberit. noo päris pekkis, pmtselt ainus viis kuidas korts ei tule kohe, on see et lähed ja istud peidus vanni all või külmkapis ja ei hinga. ma ei saanud faking magada sest kogu aeg oli tunne et nahk nagu täiega kortsub vastu patja. hommikul vaatasin, et on okei, ei ole väga pekkis. tegelikult saab teha nii et ei kortsu, selleks sa pead ostma ära kõik selle firma kreemid, mis seda teaduslikku paberit printis.aga vaata et ikka KÕIK, mingist ühest sitakreemist ei piisa kindlalt.
uus reis tuleb varsti, põdramaale ja siis suht kohe ka italjaanode juurde. ma näppisin eile maailmaatlast, jumala võimatu on tegelt istuda siin linnas ja olla inimene kui nii faking palju kohti on kus pole käinud ja võimalik ei ei lähegi. aga ratatongale ma lähen kindalt, muidu on kõik mõtetu.

No comments:

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg