Friday, August 29, 2008

hitler-baby,veel üks kord.

see on eriti igav, et britni ei ole enam sego. celebitchy.com pole seetõttu pooltki nii lõbus. ma avastasin väga head moodust, kuidas upgreidida koleda näo ja riiete päevast tingitud tuju, peab googeldama celebs with no makeup ja kõik on teemas.

Thursday, August 28, 2008

veTTik, see on viga


some postin'. mul ei ole hetkel midagi paremat teha kui blogida ja kuulata oma mussi ignorantselt. veits loen raamatuid hetkeseisuga aga mul ei ole seda,et nii hea raamat et ei saa midagi muud teha ja mõtled ainult raamatule. üldiselt ammu ei ole sellist asja olnud et üldse miski paneb nii tundma, et tuleb keskendumishäire. mis on ju okei, kõik tahavad aegajalt keskenduda, mitte nagu kärbes olla.
mul on uus koertega märkmik, märkmikul on 11 koera ja üks kass. kass suudleb ühte koertest. mõni on suht armas koer ja mõni on suvaline. kõige armsam on see kes suudleb kassi.
laupäeval on kolimine, mul ei ole üldse mööblit. ma olen tugevam kui mööbel ja plaanin elada dzenbuddistliku mööblivaba elu. jajaaa, okei, madratsit on vaja. muu on teisene. madratsit ja lushi duššigeeli.

Tuesday, August 26, 2008

billy idol stole my heart


...ja söötis seda koertele. suvi ongi otsas, see tipnes soometripiga,mis oli eriti lõbus ja kus söödi rekordarve mäkki,hesburgerit ja muid nimetuid purkse. ou, ja ta tipnes ka soometripile järgnenud PULMAGA. mitte minu omaga mõistagi, keegi preili killing abiellus. kui mul oleks selline perekonnanimi ma never ei vahetaks seda. tema vahetas ja pakkus selle puhul inimestele makaronisalatit ja 3me sorti alkoholi. see on esimene pulm kus ma käisin üle umbes 13 aasta ja arvatavasti ka tulevase 13ne aasta jooksul ma pulma ei satu. pulmas on inimestel pidulikud riided seljas ja kõik asjad veits pigistavad ja nad peavad tantsima 50-date ja 60-date hittide järgi, makaronisalat hambus.
ma avastasin et enne killingipulma ma käisin 3-s pulmas ja kõik need 3 pulma on ühe inimese omad olnud, hahaha. see on mu tädi ljudmilla. päris kõva. a, tädi ljuba pulmas käisin ka, see oli venemaal ja arvatavasti kõige coolím ülalmainitud üritustest, kuigi ma ei mäleta sellest kahjuks eriti midagi, peale seda et olin umbes 6-ne, mulle tehti pähe lambasoeng ja õele ka.

Tuesday, August 5, 2008

guns dont kill people, rappers do.


i have a message: elu töötab edasi no matter what ja inimesed ei muutu mina kaasaarvatud. st et sa püüad end muuta ja sulle öeldakse et sa pead muutuma (aga see ei toimi!) ja sa mingi hetk hakkad tõesti mõtlema et sa oled see tüüp kes sulle väidetakse et sa oled. mingi korraks nagu teed teist nägu pähe ja teeskled ja ütled ei sellele mida sa tegelikult tahad aga soodsates tingimustes poeb see tegelik inimene kestast välja ja see on nii hea tunne, see "ma ei ole veel surnud ja ei ela elu lõpuni õnnelikult tunne." sügisel on sküsofreenikutel teadagi teravnemine, see aasta tuli sügis juba nüüd.
sain humanast wesc jumalast uue ilusa pusa. kirjutan depressioonijutte ja midagi ei ole muutunud silmnähtavalt silmalemittenähtavalt aga küll.

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg