Wednesday, February 6, 2008

tsau libu

kak dela blin? midagi ei ole siin teemas, räme kopp ees asjadest ja vihkan inimesi kõik käib närvidele.böäääääääääääääääärrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
ma ei kirjutanudki r. murfi kontserdist, sest see oli hull pask, aga pask inimestele maitsebki. kõik käisid ringi ja olid rõõmsad ja siis kui ütlesid, et nooo, mulle küll ei meeldi ja et jama on, vaadati nii umbes et misasja, kas sul on paha tujuäää? ja see ää sõnalõpous ja kogu beibekultuur käib ka hullult närvidele.ONGI-NIIÄÄÄÄ?nagu mingid robotid räägiks, orkuti avatarid.fakfakkfakkeverithing.ja nüüd itsitame ja kallistame ja kiidame üksteise riideid. ma ei viitsi enam üldse sobituda, pannakse hullumaja ära varsti, teiste mismatchide kõrvale. saab kolm korda päevas sooja toitu ja trellidega aknast välja vaadata.
vaatasin superbowli parimaid reklaame, mõni oli armas, üks reklaam oli selline et mees pani hiireaugu juurde lõksu mingi tšipsiga ja istus toolile hiire surma ootama, siis hiireaugust hüppas välja paks tüüp hiirekostüümis ja andis toolimehele rämedalt peksa.

No comments:

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg