Sunday, May 29, 2011

loomade kuningas


ehk siis mina, kuigi mu kuningriik koosneb k6igest kahest alluvast, yks on respiratoorsete probleemidega koer ja teine on sarim6rvari kalduvustega papagoi. „Seal elas kaks väga vägevat rahvas, kantaabrid ja astuurid, kes ei allunud meie riigile“. – Florus. Who the fuck is Florus. okei, ei viitsi uurima hakata. T2nse p2eva t2helepanek on muide see, et uuekooli lastele m6eldud ajalooraamatud on m6eldud hoopis taunidele. N2ppisin helene pool mingit marco polo raamatut ja see oli eriti masendavalt kirjutatud.
do drugs and things will happen.
reedel oli kuldmuna, yldjoontes oli l6bus. hea on see kui inimesed saavad ja v6tavad endale teiste krediiti, oleneb muidugi kui j6hkralt v6etakse. aga jah, see aasta enamus t8id olid megaigavad, va yks illustratsioonilaks ja yks auhinnata j22nud videoinstallatsioon ja viruka yllitised. ma ei saa aru miks inimesed tahavad teha igavaid asju, mingu siis mujale t88le. samas, v2ga hea et nii on, ongi lihtsam kui konkurents kesine.
muide, florus oli kas rooma ajaloolane v6i mobiilne intelligentne taim, valige ise.

Tuesday, May 10, 2011

filoonimine par excellence


tähelepanu, tähelepanu, tähelepanu, õues on kevad, juhul kui keegi pole täheldanud. selle puhul külastas kesklinna saatkond district 9- ni, ehk siis laitse suvilat. suvilal ja maakohal on väga suur vahe. indrek andis lugeda mingit usa lühijuttude kogu mis ilmus aastal 1960, enne igat lühijuttu on naljakas formalistlik kirjeldus, a'la "james joyce' loomingus näeme liikumist impressionismilt sürrealismile" ja muud sarnased pärlid. ühesõnaga, seal oli jutustus nimega "bliss", mis peegeldab mu hetkemeeleolusid, välja arvatud see püänt, millega "bliss" lõpeb, minul püänti pole, ongi üks lõpmatu bliss, see ajab segadusse.et selles mõttes ma dubleerin meeleolu kuid mitte sündmustiku.

Friday, May 6, 2011

siin pole midagi ilusat


külastasin eile aasta pidustust, üritust millest unistatakse ja eesti glamuuri plahvatust. kroonika seksikate pidu. tekib halb kalambuur, ehk siis seksikate pidu on üks ebsaseksikamaid asju mida olen kogenud. eesti naine näeb ilu juuksepikendustes ja vuhvelrindades, litreid kardetakse, kontsaking on kohustuslik. jumal tänatud et on olemas gossip girl mis sisendab usku et kusagil on lood paremini, gucci on seljas ja intriigide punumine on valitsev ajaveetmisviis.

Thursday, May 5, 2011

taste the taste



et siis ma käisin kuldmuna žüriis. oli kohati naljakas, kohati nõme. kohati ma ei saa aru miks mõni inimene üldse tegeleb reklaamiga, kohati ma saan aru miks skeemitatakse et oma agentuuri töid upitada, kohati ma ei saa aru miks inimestel puudub isu teravuste järele, kohati ma saan aru miks on väga raske mitte täesti asotsiaalseks muutuda.

ühesõnaga pikk päev, keskpärane toit hotellirestos ja siis tühi saal, madaam niina ja tragöödia pretensiooniga komöödia. kosmos on mu lemmikkino.

Monday, May 2, 2011

ärapõe

beyond the black rainbow

vägavägaväga harva näed sellist filmi / loed raamatut / kuulad lugu, mis mitte ainult ei meeldi vaid tekitab vajadust ennast sarnaselt väljendada, või siis üleüldse end kuidagi väljendada.
hõff oli äge, ma mõtlen see filmipool, sotsialiseerida ja pidutseda ei viitsinud, kogu aja peale jõin ühe siidri. ja siis veel ühe. aga see oli kõik. enivei, teised jõid rohkem. väidetavalt pintsaklipslasi ohustab suurema tõenäosusega maksatsirroos kui proper parme. ma lipsu ei kanna, mind väga ei huvita.

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg