Friday, June 25, 2010

not so happy hour


valikud&otsused, neetud. kõik süsteemid töötavad siiski normaalselt, jalgpallist mul on reaalselt kopp ees. see on hea et sünnipäevadeks oodatakse järjest vähem kingitusi. päris sürr moment: ma kevadeti ikka tsekin sireleid, et leiaks 5-lehelist ja sooviks midagi. ja no linnas ei ole leidnud ühtegi. läksime lohusallu, ja lambist põõsa peal 5 5-lehelist korraga. kokkusattumused vs märgid.

toidutegemine vs mõtlemine
magamine vs mõtlemine
joomine vs mõtlemine
tootmine vs mõtlemine
jää ellu: tõrju mõtlemine eemale!

lohusalus lisaks sirelitele oli päris hea jaanipäeva-alksist läbiimbunud osside komplekt. täiesti rekordkogused siidrit viinaga ja muid rahvusjooke läksid alla. inimorganism on VÄGA vastupidav. väga. üks oss oli animaalselt nunnu, mingi abiturient anders, kes ei teadnud mida oma eluga teha. ta pmtselt jäi meile külge nagu kodutu koer. kas majandus ttüs või sõjavägi, sõjavägi või majandus oli ta dillemma. ma soovitasin minna austraaliasse, aga see tundus andersile liiga pöörane.indrek rääkis andersile spinozast ja anders kukkus kokku. spinoza tegi seda mida ei suutnud ära teha meretäis alksi.

muide, ossidest. ossid vs intelligendid. lugesin siin maria ulfsaki sex&city arvustust, see on nii jabur, et keegi viitsib erutuda ja vihastada seljaajufilmi peale, mis mõeldud täiesti teistsugusele kontingendile. see on kohati poliitiliselt ebakorrektne isegi, umbes sama et keelad kannibalidel homosapiensi lihhi süüa. neile meeldib ju ja las nad olla. või okei, äkki tahad harida kannibale ja ütled neile et see on jube halb ja ebamoraalne ja absoluutne kurjus. millegipärast teed aga seda lehes, mida kannibalid enivei ei loe, mida loevad su klemmid, kes mõtlevad samamoodi nagu sina ja seda arvustust tegelikult ei vaja. üldjoontes olen igati naistemaailma niivõrd tühisena repserenteerimise vastu, aga üldjoontes on naiste- ja ka meestemaailmad just nii tühised nagu antud linateoses näidatud.ostame asju, sebime, teeme tööd ja teeme nägu et töö meid ei oma, tahame osta kalleid asju milleni raha ei küüni. vahepeal teeskleme et oleme midagi enamat, või siis ei teeskle vaid korraks oleme. aga ainult korraks.

No comments:

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg