Thursday, June 26, 2008

hello clarisse

kas hannibal tahtis clarissi nahka pista või niisama flirtida? igatahes: xnx is my drug of choice, händeldasin lennukit väga okeilt, ma arvan et nüüd võin ka haidega ujuda, kuigi aeg ajalt ikkagi ärkan palehigis ja süda peksleb ja aju täis tuumapommiplahvatusi ja leekides koeri. kuna aeg, ruum ja isegi antivaakum pole olulised, ilmselt elasin mingi aeg mõnes kohas kus need asjad juhtusid ja mu dna mäletab seda. tegelt mitte dna siis mingi muu asi. aga dna mäletab seda mida tegid neandertaallased, juhul kui neandertaallased ja inimesed juhtusid millalgi lapsi saama. tedretäppidega inimesed pidid olema neandertaallaste järglased.
barcelonas oli v.palav ja enamus tsikke kopeeris amy winehouse stilistikat, a nad päris paljalt ringi ei rabelenud ja ei rannas kräkki ei suitsetanud.
rem on elunilbe bänd.
retuusidest - mia, lindsi lohan, tundub et varsti ka birgit õigemeel, kõik teevad oma retuusibrände.ma loodan et see tähendab et retuusid ei kao veel niipea aegade unarusse. tsekkisin veits koole, antropoloogia äkki või midagi veits võiks loengus käia ja nii, kuigi ideaalis tegeleks hoopis sarumpaeti seaduste ja sentinentide otsingutega aegruumi pahupoolel.

Thursday, June 12, 2008

saba on püstol


nagu wtf, selles linnas ei saa enam armuda, sain eile kinnitust nii objektidelt kui subjektidelt. üks brünett ja üks blondiin arvasid umbes sama st. see ei ole hea ega halb uudis, see on fakti konstantatsioon.
õlitati põrandat, kass on selle üle õnnetu - kõik haiseb uute ja keemiliste lõhnadega. mulle tegelt meeldib, kass peab olukorraga leppima. mulle meeldivad ka eelpensioniealised põrandaõlitajad ja ei meeldi noored ahvid kes põrandat õlitada ei oska. väike lennukimoment - üldiselt ja keskmiselt, juhul kui sa lendad 50 korda aastas, on tõenäosus, et sust saab praeinimene 0,000028 protsenti. võibolla oli üks null rohkem, võibolla oli üks null vähem, ei jäänud täpselt meelde.

huvitav, miks jalgpall on nii hip asi, mis iganes olukorras, oled sa trendihoor või mitte, võib sulle meeldid jalgpall. korvpall on aga selgelt ossilikuma ja spordipoistema auraga. kas asi on suurtes korvpallitossudes?
mul on kuradi kahju, et täiel määral olen avastanud retuuse alles see aasta, oleks u võind juba 2 aastat retuusihüvesid nautida. millal aga lähevad retuusid faux pas teemaks? loodan, et mitteniipea.väga vajalikud on üleni litrilised retuusid. www.leschiffoniers.com. pildil olen ma retuusides, habemega ja toetun jalaga kurjuse otsa.

Thursday, June 5, 2008


ma IKKA VEEL ei tea mida teha.ma loodan et baltijaam kunagi ei muutu, kus ma siis hängimas käin laupäeviti.
nukufilm - 50.

Tuesday, June 3, 2008

very good business opportunity, make money online, subscribe now.


erki oli ära, nüüd on tsill ja ei pea täiega tööd tegema. kõik oli väga fine, mingeid bläkke ette ei tulnud va närvihaige nokamütsiga keskealine peki. äftekal jõin end normaalselt täis! see mingi kuulus dj mängis košmaarset tränahausisegu vms, aga lõbus oli sellegipoolest.
järgmine suur plaan on soetada mingit rahustit, sest kohekohe on lennuk ja ma ilma tabletita pardale ei lähe.samas, see lõppkokkuvõttes tõmbab ellujäämise tsänssi maha kui ta kukub. aaaa, ma ei tea mida otsustada!!!!

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg