Monday, July 18, 2011

inimestest ja vähem inimestest


parim viis elu hakkama saada on jääda kõikjale mõõdukalt hiljaks, täpselt nii hiljaks et ei pea tassima ja laduma raskeid esemeid ja täpselt nii hiljaks et kohe hakkab lõbus. kuigi üldjoontes laupäeval ma pigem keskendusin oma klassikalisele vingumisele, ehk siis nõudsin taksot olukorras kus seda ei ole võimalik saada. aga ma tõesti faking vihkan seda kui taksot ei saa.
reede oli meeldiv mitmel põhjusel, üheks olulisimaks oli flashback ühe kunagi olnud hetke suunas. veel oli hea see et ma ei kaotanudki telefoni ning et sai ronida üle aia ja seda isegi kaks korda.

laupäevased inimesed rääkisid päris mitu head lugu, kuidas üks mees ei saanud piirist üle sest tolliametnik arvas et ta ei ole tema sest tal ei olnud kaelas lõviga tatöveeringut. ja kehras asub baar twin peaksist, see kus alati see põhitjuun tuli lavalt, kuid lähiajal tõmmatakse see maha ning asemele tuleb grossi toidupood.

Thursday, July 14, 2011

korrektsus ja kõlblus


kõndides ajakirjandusmaja sööklast, mõtles ta et tal ei ole ühtegi hobi. et tihti küsitakse seda, et keegi uurib, et noh, mis on su hobid, ja vastata pole midagi. pidades sisemist dialoogi, mis on ilmselge viide sküsofreeniale, jõudis ta lõpuks seisukohale, et tema hobiks on globaalsetele küsimustele vastuste otsimine.
ja veel üks viide sküsofreeniale on see, kui kirjutad endast kolmandas isiksuses. vot nii.

mis veel: kõigil on puhkus, mul on selline poolpuhkus. hoovis mängib keegi kitarri nii halvasti et peaks minema ja lööma tinistajat kitarriga vastu pead. tõesti, kordki elu jooksul peab kedagit kes sulle närvidele käib lööma kitarriga vastu pead. ma mäletan et algkoolis me lõime üksteist õpikutega vastu pead, mängu kaotas see kes näitas välja et tal valus on. arvestades sellise minevikuga mul on elus suhteliselt hästi läinud.

Monday, July 11, 2011

funfunfun in the sunsunsun


rip it up and start it again, uus lemmikbänd leitud indreku vahendusel, nagu ikka.
tahaks koju.

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg