Monday, June 27, 2011

kokkuhoid on ostujõud


esmaspäev - nädala kõige unisem päev. teine selline juba. moodustub muster - mustrid on kahtlased asjad. et siis üldjoontes see inimene, kes on kirjutanud wikipeedia artikli koerte intellektist ei armasta koeri ja see kes kirjutas kassidest kannatab tõsise cat fancy ' juhtumi all.
iga päev üks vikipeedia artikkel programm on olnud suurepärane, tean nüüd rohkem tomograafiast, relatiivsusteooriast, inglise kokkerspanjelitest, teslast, kasside maksavaevustest, sisemisest raadioteraapiast. aju on märksa rohkem toonuses ning ka lihastel pole viga.

Tuesday, June 21, 2011

everything counts in large amounts

plastiksiga, barbi, godzilla, pleier, päikeseprillid, tolmune kalkulaator, maksisuuruses teetass, palju paberit, vähe ruumi. need esemed vedelevad mu laual ja võtavad mind kokku.

Tuesday, June 14, 2011

ärasureära


seljataga on kõrgekvaliteediline nädalavahetus, osalt seetõttu et nihutasin tavapäraselt reedel juhtuvaid asju laupäevale ja reedel magasin end normaalselt välja. ja laupäeval oli park ja jauramine. pühapäeval auto ja aegviidus ujumine ja siis autoga kusagil
kohas nimega "aruaru" ekslemine. siis kui laitse on fukushima on muuga chernobyl. sõidad mööda asumit ja ootad millal mutandid ründavad.

Friday, June 10, 2011

killed by death


nagu selgus, lood mis sisaldavad kanepisõltlastest koeri ja üldist ühiskonnapõlgust peaksid sobima lasteajakirja täheke. whatever.
eile õhtul, lembitu pargis, kella 11 ajal sai näha imet. parki ilmus ca 1.65 pikkne naine, juuksed blondeeritud, seljas türkiissinine dress. dress oli eest lahti, välja paistis neoonroosa rinnahoidja. ja selle naise rinad olid nagu megasuured. reaalselt suured. et nagu mitte DD vaid näiteks LL vms. naisel oli lastekäru, käru sees oli kaks pekingipaleekoera. koerad olid ideaalselt väljatreenitud, allusid käsklustele nagu profisoldatid. see oli nagu happetripp, ainsa vahega, et ta seda ei olnud. lisan illustratsioni, et partii suurus saaks selgemaks. plaan on homme õhtul minna parki videokaameraga.
ja veel ma olen ametlik motörheadi fanboy, tellisin isegi 2 särki ja kui lemmy enne sussid püsti ei viska kui me kohtume, on abielu sõlmimine kindel.

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg