Thursday, October 15, 2009

teadmatus-teadmatus-teadmatus.faking äge, siiski mitte. ma söön sellist ravimit praegu et hero on vist ka kehale kasulikum, vaimselt vähemalt.
anyhow.
õues supersitane ilm ja justkui peaks veitsa lõputööga tegelema. eestis vist sama tavaline dissida ilma kui inglmaal, ainult põhjust on rohkem. mis on ilu ja kellele? peaks vist teema muutma kui jätkan samas rütmis siis kohatu sellega tegelda.

Wednesday, October 14, 2009

suht rets, edukas haigus läks ebaedukas, õhtul jõudsin ravi tänavale erakorralise meditsiinini, esimene tilguti mu elus. praegu ka suht kahtlane olla. kui ma ära suren, võiks mu hing siia blogisse ümberkolida vms. see ei ole üldse cool igatahes kogu see haiguse pask.

Tuesday, October 13, 2009

mighty cow

suht edukalt jäin haigeks, väljas eluvärdjas ilm. panin kokku oma tööblogi, oleks võind veits varem selle peale tulla, et oleks vaja eks. veel üks jälg endast internetikloaaki.
pmtselt terve päev olen luuser, jõin teed ja passisin internetis, endiselt joon teed, passin internetis. peaks koristam kassiputka ära, mingid miasmid tulevad juba sealt.lugesin buddismi ka veits, mis veelgi süvendab "kõik on mõtetu ja kiiret pole kuhugi" suhtumist. raske on eestis buddist olla, raske.
vihkan seda musta mantlit mis ma otsin - hetkeks tekkis debiilne idee hakata asjalikuks ja riietuda vastavalt. nagu mis mul viga oli et ma nii mõtlesin. asjalikkus saks, isegi siis kui nädala aja pärast ootab vajumine veel sügavamasse vanadusse.
väga lõbus nädalavahetus oli, saavutasin selle punkti kus ma aintult naeran lollakalt ja suhe ümbritsevaga muutub ähmaseks, jess. lisaks tavalisele joomisele külastasin piisonitalu rakvere lähistel. väidetavalt elavad seal mingid tüübid kes iga õhtu tantsivad linedance´ ja kannavad kauboisaapaid isegi magades ja seega on sküsofreenilised sest rakvere ei ole ju texas. aga igatahes oligi keset põldu kari piisoneid kuid linedance-tüüpe polnud.vbla oli tantsuproov kusagil.piisonid eesti sügises mõjusid ägedalt, pruunid kogud kolletuval põllul, suuremad ja väiksemad.

Wednesday, October 7, 2009

peaks kirjutama veits rohkem sest varsti ma unustan ära kuidas see käib, kumba käega. mõlemaga haha. ma ju kirjutan arvutis. haha. hahaha.

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg