Tuesday, October 28, 2008

sooobeeer, life is a prizon, shiiitfaaaaced, life is so great.

tulululu, pidasin sünnipäeva ca üle 10 aasta ja no tasus pidada sest äge oli. järgm. päeval käisin pulmas, mis oli samuti eriti äge, seetõttu, polegi sellest nagu midagi kirjutada, sest et mingeid tonte polnud ja rottimist etc, kenad inimesed ja meeldiv õhkkond hoopis.enne seda kui hakkasin pulma minema tuli mind bussipeatuses tüütama mingi faking hull, kes ei olnud selline fanki hull kellega on hea asju arutada, niisama vana rõve pervert. ajas tüüpilist pläma, a'la ma tulen siberist ja mul raha on, lähme sõidame. helistasin politseisse, kus mul paluti helistada hullumajja. tegelikult anarhia on juba kohal, sest riiklikud institutsioonid on ammu lakkanud töötamas, inimesed lihtsalt ei teadvusta seda endale veel.
sain uusi lugusid empekasse, nüüd on hea tänaval tuiata, saab peksta muusikaga mõtted välja peast.
kontorisse tuli elama hiir, ta elab köögis ja sööb öösiti meie toitu. ma siiralt loodan, et ta ei levita katku ja muid haigusi. eriti nagu katku siiski. plaan on hiir kinni püüda ja viia pärnusse (või isegi kaugemale) et ta ei teaks teed kuidas tagasi tulla. hiinas üks geront unustas oma auto mingisse pesulasse, autos oli koer. kuna ta unustas mis pesula see täpselt oli, otsis ta seda mingi kuu aega. kuu aega koer hängis autos ja pesulainimesed toitsid teda. siis kui auto hakkas veits haisema, üritasid tüübid koera autost välja meelitada kuid koer ei andnud alla. siis kui geront otsis lõpuks auto ja pesula üles, hüppas koer talle sülle ja oli rõõmus. jee!

Tuesday, October 14, 2008

labidaga neerudesse


1.kas sa tead, et kui sa oled taimetoitlane, on tõenäosus et sinust saab skinhead 53% võrra suurem kui lihasööja inimeste puhul?
2.kas sa tead, et 3% toimepandud vägistamiste puhul on vägistajaks algklasside õpetajad vanuses 50-65?
3.kas sa tead, et 7%-dil Ukraina trammide istmetel leiab tavalise süüfilise baktereid?
4. kas sa tead, et kui vahetult enne tuumasõda algust jood sa ära pudeli viina, suureneb tõenäosus et sa jääd ellu 13% võrra?
5.kas sa tead, et inimestest kes näevad unes oma riigi presidendi kristallist monumenti, sureb 98% protsenti vähki?
6.kas sa tead, et kui sa suitsetad kanepit, väheneb tõenäosus et sinust saab snaiper 73%-di võrra?

Friday, October 3, 2008

pirukas küünega

ükskord ema ja tüdruk läksid turule. nad ostsid igasuguseid asju. üks turueit müüs maksapirukaid, pirukad lõhnasid väga hästi. tüdruk palus et ema ostaks talle ühe, ema ostiski. pirukas meeldis tüdrukule nii väga, et ta tahtis veel. turueit ütles, et siis peab tüdruk talle koju tulema, sest seal on küpsemas uus värske pirukalaadung. tüdruk oli nõus. ema läks koju. tüdruk aga koju ei tulnud ega tulnud. ema ootas teda terve öö, aga tüdruk ikka ei tulnud. ema hakkas muretsema ja läks turule, aga tüdrukut seal ei olnud. igaks juhuks küsis ema turueide käest, ega ta ei tea, kus tüdruk on. turuei ütles et ei tea ja pakkus emale lohutuseks maksapirukat. ema sõi piruka ära ja leidis seal seest inimküünt. ta sai aru, et see on tema tütre küüs ja läks miilitsasse. ema ja miilitsad mõtlesid välja plaani. nad saatsid turueide juurde poisi, kes kiitis eide pirukaid. eit kutsus teda enda juurde koju. kodus eide juures oli eriline tugitool. ta pani poisi sinna istuma ja ise läks koridori, et ust lukku panna. samal ajal hüppasid uksest sisse ema ja miilitsad ja arreteerisid turueite. nad panid teda poisi asemele tugitoolile istuma ja vajutasid tugitooli käepidemel olnud punasele nupule. tugitool pööras ümber ja vanamutt kukkus keldris asunud hakklihamasinasse.

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg