Tuesday, September 23, 2008

plan your hollyday

kaupol oli sünnipäev vahepeal, normaalselt sünnipäevi on inimestel üldse viimasel ajal. juhul kui blogspot on sama mis livejournal siis peab varsti kolima imagoloogilistel põhjustel kas paremale või vasakule.
eriti halba filmi vaatasin eile, ca pool ekraaniajast tehti väga võltsilt kokaiini ja ca ülejäänud pool mingid pseudoarmundrotid kisasid üksteise peale. NAGU PÄRISELUS! kõik kaadrid , helid, absoluuutselt kõik haises tudengifilmi järele aga tegelt ei olnud. filmi nimi oli "london," mis oli ühtlasi selle tsiki nimeks kes kisas koguaeg. teiseks märksõnaks tema puhul olid nagu rõvedalt lihastes käed. asjad ei toimund londonis, vaid see oli ta nimi ja selepärast ka filminimi. fammfatall, you know.
inimesed kes on naissoost peaks faking loobuma igasugusest nõudepesust jne. täiesti mõtetu oli kogu see rinnahoidjate põletamine 70datel.ou,tundub et see on hetkel enesekordus.

Thursday, September 18, 2008

east on ellis: "ellis on jumala okei."


ayeaye, russofoobia is everywhere! bussis, trammis, trollis ja poes, autos, pargis ja tänaval. isegi siis, kui venelase näol on tegemist vanuri või imikuga, võib ta sind ootamatult raketiga rünnata. be ware! kui näed ohtu, anna kohe teada mart laarile.

Thursday, September 4, 2008

CERN - this is it

maailmalõpule on pandud uus kuupäev, peaks justkui tegema lollusi, panku röövima vms. esiteks ostan aga padja. päris sitt, kui juhtub nii nagu on juhtunud, lihtsalt üks nupuvajutus ja emotsioneerimisapparaat on väljalülitatud. paistab, et minu magustoit on eest ära varastatud. fak it. unustan ära.
plaanin iseseisvat ketsupitegu, sest et huvitav on kuidas ketshup was ment to be, kas ikka samasugune nagu see mida poes müüakse. võimalik, et tegelikult on ketsup imeline hõrgutis.
esmaspäeval lähen trenni, keeltekooli, salaagentide kursustele.

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg