Tuesday, April 29, 2008

Monday, April 21, 2008

-_-screwscrew,screw world peace.


pildil on halb inimene, bii ware.
forever teelahkmel, forever tudeng, forever otsinguis. kas ma olen vana või milles asi, mulle see ei tundu enam fun ega äge, siis kui inimesed ajavad sellist teemat, eriti siis kui nad minuga samas vanusekategoorias, eriti siis, ki üksasi on tõesti otsida ja valida ja proovida ja teine asi on fakin vegeteerida. ja eriti siis kui nad samal ajal nagu veits tahaks ka aga mängivad siberi neitsit ja dissivad minu teekonda. oblomovtššina 4real, a no diivanil ju mugav ja filosoofi elukutse ei nõua liigset vaimukulu, ainult kasvatab vaimu, eksole.kohati tundub et kasvatab paksuks ja laisaks.
väiksed rotiasjad,päris nõmedad on sellised väikesed asjad.
maailmarahust - see võiks võimalikult kiiresti otsa saada, vaja on totaalset sõda inimeselt inimesele, et jääks järgi vaid 1 miljard, sest see on optimaalne nr meie planeedi oludega arvestades. seega 7 miljardit võiks käituda mõistlikult, nöör kaela ja adjöö. aga hea on see, et ilmselt ikka näeb ära maailmalõpu, päris vinge/võimas.

Wednesday, April 9, 2008

googelmoogel




sain kuldmunal normaalselt mune, päris chuul, kui ma oleks mees, siis oleks suva, aga äge on saada mune alal, kus mune saavad ainult mehed.vaatasin ürituse pilte, ma olen reaalselt fotogeeniline, igal pildil näen välja umbes 90aastane ja õllekõhuga.


kuulsin päris ägeda klatši või siis tõestisündinud loo, ma ikkagi hea meelega teeks relvaloa ja killiks mingeid inimesi. oleks õige, kui peaks tegema 18-aastaseks saamist mingit eksamit või uuringut, et uuriks igat isendit ja kui ta on debla&õel ahv, viskaks teda sügisesse merre täpselt tallinna ja helsinki vahel.aga no eks see on nii, et mitteahv on vaid iga 25 heal juhul, aga olekski mõnus ja rohkem ruumi linna peal.ja naistel on ikka enamasti mingi reaalne probleem.


googelmoogel - munadega seoses tuli meelde, kuidas ma ca 7 aastaselt otsustasin, et olen kokk ja tegin omastarust googelmoogeli ja söötsin seda õele, kes oli siis ca 5-ne. õde üritas vastu hakata ja ei tahtnud süüa, aga sõi ikka ära. ma ei teadnud päris täpselt retsepti ja mu googel moogel oli lihtsalt paljas vedel muna, suhukrt ja kakaot ei pannud sisse. vene keeles on selline väljend, silmad valgeks jooma, ka surmal ja hirmul on venelaste meelest valged silmad, ken tabas hetke, tegelt ma vaatasin hoopis härra nirki.

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg