Tuesday, March 25, 2008

salam satan


ma käisin egiptuses, hotellis elasid: vene ülekaaluline väga naiselik gei, ta hõbedaste juustega isa sergei mihhalkovi stilistikaga, nende kahega kuidagi moodi related väga keskealine leopardi nahkadesse riietunud ärajoodud näoga põhikooli õpetaja - slash - gogo tantsija ja tema dima bilan´i koopiast poeg "teate ta õppis ju konservatooriumis, tenor, imeilus hääl, tast oleks saanud ooperitäht, kuid siis tuli see naine..."

azerbadžaani saatkond oli ka, suur kruu gorilla karvastikuga mehi, kellele ei meeldinud kui basseini ääres pritsiti, seeeest olid nad lauatennises võitmatud.

veel elasid närvilised inglased, purjus inglased, italia d&g kaunitar temast umbes 50 aastat vanema mehega, ja poola friigiperekond, isa ja poeg käisid 24/7 havaii särkides, ema oli pikk, peenike ja riides nagu reepherbahni hoor.kogu aeg tegid suitsu.

sain sõita põhikaamliga, teised kõik said kaamli komplektis beduiiniga mina aga sain kaamli, kes oli ningi imelik ja väetike ja seetõttu lubati mul endal teda juhtida. kaamel ei allunud käsklustele ja sõi prügi, ta nimi oli "maradona" priidu kaamli nime ma ei mäleta, ka mingi loll nimi. egiptus on burafooria, tegelikult egiptust ei ole olemas, see on pettus. mul täiega vedas, sest mitmel korral mind peaagu sõi ära hai, kuigi ma käisin ujumas ainult basseinis ja rannas.

eesti on bomsikas ja külm, siin on igav ja kaamel ei olnud nõus siia tulema, kuigi lootust veel on, peame kõnelusi. tänaseks aitab, sööge markovkat, chekige mu sõbralikku molü.


About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg