Monday, May 31, 2010

Cablezub



äratuskell kell 7.15, kuradi kajakad kisavad, vanakooli teekond, uus rada muusikaakadeemia ette tallatud, naiss, arvel on raha, klaassein kuulikindlast klaasist, proovida ju võib, arvel on vähem raha. ja siis ma läksin kohvik-sööklasse ja sain eluhalvima praemuna peekoni, peedisalati ja porgandisalatigarneeringuga. no kui idioot peab olema et muna sitalt praadida. miks need inimesed lähevad kokaks tööle. a ja kõrval oli ka praekartul mis maitses nagu 2 aasat kasutuses olnud põrnadapesulapp nõudepesuvahendikastes. yeah. selline on see eesti köök.
eile juhtus kurb asi, üks tore koer jäi auto alla. ma ei viitsi detailidesse minna, aga see oli hea koer ja ta ei olnud milleski süüdi. operatsioon kassipüük sai eile sequeli, kuid otsad jäid siiski lahtiseks, täna õhtul lähme jälle püüdma. st, et imanta tänavale ilmus üks eksinud kodukass, ilus, paks, poeb inimestele, vaatab kõiki haleda näoga. leidsim koha, kuhu teda viia aga kui läks püüdmiseks, siis kass oli nagu elavhõbedast smilodon. loosi läksid kassitoit ja palderjan, viimane hakkas kassile pähe aga ei muutnud mitte rõõmsaks vaid paranoiliseks.
et siis, kui ma satuks üksi ja isegi kahe mitte just füüsiliselt väeti mehega metsa, me sureks nälga, sest never ei püüaks kinni ühtegi looma.

Monday, May 10, 2010

vajadused kaovad

ma mõtlesin, et miks ma viitsin järjekordselt vähem kirjutada, kas nagu ei ole midagi öelda või, otsustasin, et pigem on minuga see teema et kohati kaob vajadus öelda, sküsofreenia võtab võimust ja võin sama hästi öelda asju paralleelisiksustele kes mu ajudes hängivad.
veel üks teema millele mõtlesin, oli otsused&valed otsused, järeldus oli, et ei ole valesid otsuseid, eniveis sured lõpuks maha ju. päris hea pidu oli laupäeval aga teadagi kui pidu on iga laupäev siis vadever.
reedel oli au külastada tartut, ja see on väga ebaaus et neil on seal 2 korda soojem, mida kuradit. helene rääkis päris palju jõe skännimisest, mida oleks vaja teha tihemini kui 1X 6-s aastas, sest et tartus kaob rohkelt inimesi ja arvata võib et neid kõiki leiab jõest.ja mulle meenus kunagi kuuldud teooria, et tartumaal tegutseb rappija, sest tartumaal tõepoolest kaobki hääletajaid & muid selliseid kõige rohkem. spooky.

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg