Sunday, January 17, 2010

bukvar

Albaania barbarid Camparit - deemonite ehk farmeritega - grillisid heledaks ilusaks joogiks. Kuuldavasti lakkusid mõmisedes nad oivalist paaviani, reipalt sisistades. Šarži Zanzibari Žaabast tüübid unustasid värvida. Õõvastav ääremaine öö üllatas Quantase Williamit.

Armani breikis California DJ elava faasaniga. Gigantne halvaatükk ilmestas joviaalset kummutit. Lakkkingades moelooja naeratas oma partneritele. Rõõm seiskus šarmikate zebrade žaboodel, tuimestas uitavaid vanureid. Õnnelik Ärms öhkis üüratust quumusest wabastudes.

Wabameelne Quazimodo ühmatas ööbiku äärmusliku õigluse valguses. "Uskumatu tola, ženšenni Zaporožetsile šuubasse suskata!" röögatas partei omadele narr. Niivisi maskuliinse lause konstruktsioon juba iseenesest halvas grupiliikmeid. Fanfaarid eksisid demokraatidega corporate-barettides aeledes.

Wapi Quule, ületades ööd, ärpeldes, õnge varitsedes, uuristati. Tubli Žoora, Ziina šapkaga siiralt raputades, põrutas Oobinitsasse. Nagu midagi lubaks kahelda Jareki initsiatiivis, hooldas gümnast filigraansusega daatšat. Calibreeri baaris astraalkeha.

Thursday, January 14, 2010

paranoiks magnifiki

läbiv joon postitustes siin ma vaatan et on vaba kulgemine läbi sündmuste ja inimeste + pidev mitterahuolu. vähemalt üks punkt järgmiseks buddaks saamiseks on täidetud, samas teine punkt hävitab selle vist ära.
kulgemisest: järgmine suur reis on ees, seekord suhteliselt mitte väga veider riik, kuid ma usun et veidrust leiab kõikjalt, mul on selleks 3 nädalat aega.pmtselt pean kõik oma aastaseiklused suruma sisse 3me nädalasse. ma siiralt loodan et tolliametnikud ei pane mulle kotti keelatud aineid, minu buddistlik loomus ei soovi sugugi tutvuda tai vanglate oludega.
nägin täna inimest kes läks hommikul kell 10 ujuma. muidusööja ja laiskur. tahan ka.
ma tegelikult saan suurepäraselt koolitulistajatest aru juhul kui nad on kontoritulistajad. selles mõttes ma neist aru ei saa sest kool on faking kõige lõbusam asi maailmas võrreldes kontoritööga. ja naeruväärne on see, et ma isegi fesarisse ei saa seda mõttetera üles panna sest mu töökaaslased siis loevad seda ja kutsuvad mulle hullumajakiirabi. kusjuures kuluks marjaks ära. pahh-pahh-babahh, blöärrr.

Monday, January 11, 2010

long time no see, surnud blogi, kuidas läheb sul seal kaugel hauataguses maailmas, anubise ja teiste kohalike valvsa pilgu all.
uusaasta lubadus võiks kindlasti teostuda ja veel võiks teha ära padi kursus ning pakkuda välja uudseid kütuseid, inimrasvast näiteks. alustangi vist viimasega.
sotsiaalvõrgustikud tuleb hävitada ja kohe, see enam ei saa sedasi jätkuda. võtan lonksu maoverd selle peale.

kohustused sakivad, hommikul ärkamine ja 9-17 ka.

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg