Friday, July 24, 2009

scorpius gigantus



ma hullult vihkan kui inimesed puhastavad köögipindu mingite jubedate haisvate kaltsudega. hõõruvad tüüfust ja herpsi laiali lihtsalt. öäk. aga seda näeb suhteliselt tihti. hiljuti suri härra kass peaagu ära, paar elu läks tal kindlasti. tüüp käis tilgutite all ja sai süstitud amfi täis, siis hakkas uuesti tööle. keerati masin üles, tik-tak.

üks kirjanik räägib intekas, et tuleb alati kirjutada nii, nagu kirjutaks viimast korda. seda suhtumist soovitatakse ka muidu igapäevaste tegevuste juures rakendada. aga sa tegelt saad ainult oletada, kuidas sa midagi teeks kui sa teeks seda viimast korda. mata hari nõudis, siis kui tema "viimast korda" saabus, pitssukki. ma  hetkeseisuga nõuaks kleeplinti.


Thursday, July 9, 2009

kas siis kui tead täpselt oma surmadaatumit muutub eluplaneerimine lihtsamaks? enam nagu väga ei ütle, et aaa, mingi hetk teen ära. peab tegevusi konkreetselt jaotama. äkki inimesed kes nii teevad, teavad oma surmadaatumit? miks sa muidu otsustad juba praegu mis saab sust 200 päeva pärast. märkmikuid neil vist kulub sitaks.

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg