Wednesday, January 14, 2009

for kate i wait

tegelt i wait järgmist teisipäeva õhtut, mil istun ma raudlinnu kõhtu ja raudlind viib mu germaanlaste maale ja sealt edasi salakavalate, ning musta kulda armastavate araablaste ja siis kaugesse džunglisse inimsööja-sõdalaste kuningriiki, metsainimeste, elavate surnute, ööloomade sekka.

ma vahepeal sain selgeks, mida elult tahan, sain selgeks, et vanad trikid töötavad ka uue koera puhul ja et kangest alkoholist loobumine on v. lihtne. samuti nüüd võitlen ma kapitalismiga, sellisel meetodil et ise hakkan kapitalistiks.

tegin uue passipildi, eelmine oli suht fine, nyyd olen nagu mingi eriti suure ninaga seal pildil ja paistab, et kuri.hommikul kuulsin tänaval tihase tiksumist aga ma ei lase end petta, kevadeni aega veel sitaks.kateśt - lõpuks ometi, vaikselt aga kindalt hakkab kate moss vanaks jääma, ausalt ka!

mis hetkest kes on kelle sõber ja kas sa üldse võid usaldada inimest, kellega sa oled tuttav vähem kui 5 aastat ja kellega sa ei ole käinud läbi, tulest, veest, miljonilt peolt, reisilt ja kellega ei pea kunagi valetama.

article_image-image-article.jpg

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg