Thursday, November 27, 2008

i rat, you rat, we rat


see ei ole okei, et ma olen muldvana ja ikka veel on olukordi, kus tekib rottimise vajadus, st arvel on -2.66 eek.vanasti tundus, et kui sa oled vanem kui 20 sellist asja ei juhtu. üldse, kas see on võimalik, et ma saaks raha käshis ainult ja ei peaks sed apnagas hoidma, see oleks äge/okei.jah, vanasti tundus et kui saad täisealiseks sul on justkui mingi antirotivaktsiin, ainult sellepärast ollaksegi ju nõus end kapitalismi rakendama või miks siis veel kui mitte et saaks piiramatult asju osta.
mismõttes ladyhawke sai 5 punkti areenis, põhimõtte pärast vä. samas põhimõtte pärast asju tehaksegi kas pole, siis kui mängus ei ole raha, siis ujub põhimõte pealispinnale.
päris rets, ma olen end mingi 2 korda selle nädala jooksul tabanud tööl nagu rõvedalt demagoogitsemas. ai niid help!!! mina ja minu sarvedega narva sõps.

Tuesday, November 18, 2008

ja kus on minu faking suvi!?!

i can haz u beg for death


iga kord kui tekib otsus pidada blogi järjekindlalt ja seda arendada jne tekib sisse pikem paus. nii, mis toimub? ma käisin vahepeal filmivõtetel statistiks, see oli väga vastik ja halb, totaalselt putsis üritus ma ütleks. 30 tundi magamata, kehatemperatuur -20kraadi ja ma sitaks vihkan seda filmi, pange põlema ennast kõik. ja noo seda kõike isegi mitte aitähhi eest. wtf.
ma ei viitsi üldse enam õues liikuda, sest väljas on normaalselt külm. keha suurima organiga on endiselt mure, varsti jään ikka sellest ilma ja käin ringi nagu anatoomiaõpik, või robbie williams.
 should i go or should i stay? well, as long as i have my cheesburger, i stay.

Tuesday, November 4, 2008

eesti-vene sõnaraamat

ma avastasin hiljuti, et mul jällegivist ei ole mingit elueemärki, ma niisama kulgen sündmuste lainetel. aga mul on sellinne tunne, et see on ok, midagi kaotada ei ole, midagi võita ka ei saa.
kombinesoonidest: ilmselt inimesed mäletavad veel aegu, kui nad käisid lasteaias ja 1-2-3 klassis ja oli nii, et nädal aega sai käia samade riietega ja see ei olnud probleem. kas vanast peast keha läheb kiiremini mustaks või mida. ei lähe ju. ma proovin alustada 1kombinesoon per nädal trendi, vaatab kas õnnestub.

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg