Friday, February 29, 2008

koidu paksud põsed



tere, kalasõber, selgus hiljuti, et kalad oskavad lugeda neljani, kui üks kala vaatab kahte kalaparve, siis ta ajudes käib klikk ja ta valib alati suuremat parve, kaval kala selline.samas, mälu kohta ei öeldud midagi, mälu on siiski vist kolm sekundit.


lugesin hiljuti igast asju mälu kohta, kuidas käib mäletamine ja kas dna mälu on võimalik, siis kui on, siis on suht äge, siis ma olengi natuke neandertaallane, seega pean panema lähedaste haudadesse lilli ja värvaineid.


kaladega on mul üldse mingi teema, mulle nöiteks väga meeldib lugu salmon dance, see kus käib kogu aeg see äge, trrrrr-trrrrr-Trrrr-Trrrr heli, meeldib mulle see heli, mis teha. päris pekkis, pean täna vist blingenisse kobima, öäköäk. ei teadnud ma, et annan käe saatanale. käisin söömas stalovkas ja keegi viiking ülikonnas tegi mulle silma, korraks tekkis mõtte minna ja öelda talle midagi hullumeelset, näiteks teeselda hollandi keelt vms, aga mu söök sai otsa ja ei läinudki.


pildil on minu portaal ühte kõrvaldimensiooni, kuhu kavatsen lähiajal kolida, astu läbi.

Monday, February 18, 2008

Astrocat Will Ppplay For You The Symphony of Sppppace

väike shoppamine, mingi 3pusa ja igast kraami veel.ma ei saa aru, miks eesti on selline nagu ta on.et lähed helsinki ja kõik on kena, inimesed on puhtad ja viisakad ja naised ei näe välja nagu hoorad ja kõik on teemas ja keegi ei ehita mingied košmaarseid maju ja pomse pole ja osse pole ja kui on, on neil elvise soengud ja riided ja nad ei jära purksi ja ei aja närvi. mingi veits teine geenikood ja palun.

Tuesday, February 12, 2008

drop the kitten in the kitchen


eile ma lahendasin suure müsteeriumi, taksikoer ei ole ingl keeles hollandi koer vaid hoopis miski muu, loogika jalule seatud, sest taksikoer pole hollandist, ta on korralik weimeieri koer. ma elutsen üksi ja reaalselt igal öösel on parakad, et korteris on peidus keegi ÕUDNE PARANORmAAlne elajas, kes ootab ööd, et saaks juua mu verd ja naerda hullumeelset naeru ja siis väikese akna kaudu öhe kaduda. võimalik et tal on tuvitiivad, võimalik, et ei ole.lugesin "portnoy tõve" see oli nagu "matke mind parketi all" kuid kurjem ja teistmoodi. parkett oli ägedam, seal armastus ikkagi võitis ja maeti ikkagi kalmistule mitte parketi alla ja mitte laps vaid vanaema.


tuvi on lihasööja lind, näksnäksnäks. varsti on kevad ja siis katustelt hakkavad jälle kukkuma kajakapojad. plärts ja plärts.mingi tuttav tsikk sai endale lapse, kuid ega laps kukku katuselt nii kergelt kui kajakapoeg, keegi ei lasegi teda katusele.



laupäeval on söögiorgia, juhuu (peenikese häälega), näiteks võtan homaare ja lobstereid.

öäk.

Wednesday, February 6, 2008

tsau libu

kak dela blin? midagi ei ole siin teemas, räme kopp ees asjadest ja vihkan inimesi kõik käib närvidele.böäääääääääääääääärrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
ma ei kirjutanudki r. murfi kontserdist, sest see oli hull pask, aga pask inimestele maitsebki. kõik käisid ringi ja olid rõõmsad ja siis kui ütlesid, et nooo, mulle küll ei meeldi ja et jama on, vaadati nii umbes et misasja, kas sul on paha tujuäää? ja see ää sõnalõpous ja kogu beibekultuur käib ka hullult närvidele.ONGI-NIIÄÄÄÄ?nagu mingid robotid räägiks, orkuti avatarid.fakfakkfakkeverithing.ja nüüd itsitame ja kallistame ja kiidame üksteise riideid. ma ei viitsi enam üldse sobituda, pannakse hullumaja ära varsti, teiste mismatchide kõrvale. saab kolm korda päevas sooja toitu ja trellidega aknast välja vaadata.
vaatasin superbowli parimaid reklaame, mõni oli armas, üks reklaam oli selline et mees pani hiireaugu juurde lõksu mingi tšipsiga ja istus toolile hiire surma ootama, siis hiireaugust hüppas välja paks tüüp hiirekostüümis ja andis toolimehele rämedalt peksa.

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg