Thursday, October 25, 2007

dartanjan ja silma lugu.


eile pildistati iludust ja täna pildistatakse ühte sotsreklaami.pmtselt see iludusega asi on esimene kus ma tunnen, et jes, sain panust panna kapitalismi võidukäigule.samas, ise küll lähen närvi, kui vaatan ajakirju kus fotoshopitopised sees,aga nüüd hakkan järjekindlalt töötama selle kallal, et kõik maailma naised tunneks end maksimaalselt paksude ja inetutena ja et mehed eeldaks, et see on okei magada 13 aastaste lastega.prozas oli üks eriti hea jutt sellest, et maailm on hukas.

ostsin dumle komme väga halvad, karamell jääb ammaste vahele.miks ma seda tegin, pole vähimatki aimu.

täna on potentsiaalne kräshimine ees.

Sunday, October 21, 2007

küsimärk on vastik küürakas vanamees


papagoi kuulab mussi ja laulab! eile õhtl tulin lasna, läksin oma tuppa, tegin akna lahti, läksin magama. päris sürr, õues on külm ja oktoober, kuid tuppa lendas sisse kärbes. mul ei olnud südant teda tappa, ta lendas pool ööd ringi, hommikul ärkasin ja leidsin ta laibakese akna kõrval, kahju on mul kärbsest. kärbse mälu on 0,5 sekundit, ilmselt see on päris lõbus, selles plaanis et mälu.

mul on homme sünnipäev.öäk.hakkasin jälle sööma neid orandže asju, äkki töötab. õhtul kohtun kalju suurega, vaatab, mis kutt ta on.seda ma tean, et vuntsidega ja vana.



ma olen vaikne ja tõsine ju nou.ma vihkan seda, kui mulle sellised asju peale sunnitakse. ma nii väga loodan et see sünnipäev sugulaste kruu ei hakka arutama sügavuti ja võrdlema. need on mu elu ühed rõvedamad hetked ma arvan. niigi fakin üritad saada hakkama ja teha head nägu kogu aeg, nii ei saa ju. selline tunne, et ehitaks mingi onni metsa ja läheks ja elaks seal täiesti üksi huntidega, siis oleks kõik okei.hundid on okei.


reedel oli väike väljaskäimine, priidu tegi end totaalselt korda, päris vastik oli.üleüldse elu on päris vastik.

Tuesday, October 16, 2007

lavlideluks

teretere, silvi vraidi suurim patt on liigne muretsemine. selline uudis.kas see muutis su maailma.minu oma mitte.hakkan varsti lugema vene uncyclopediat, sellest kuidas Ktulhu ärkab oma sügavast unest ookeani põhjas ja pistab kõik inimesed nahka. on terve hulk neid, kes ootavad tema ülesärkamist, kuid kuna Ktulhu on Igavene, Absoluutne Kurjus ja Inimese Mõistus Anyway ei saa kunagi aru mis Ktulhu peas toimub, sööb ta ilmselt ära ka neid, kes tema austajad on. njamnjam.
päris äge sügis on, tallinn on reaalne soo, udu jne oleks vaja veel baskervillide koera.nv oli kasuga veedetud, st et kasutult.ma ei aidanud üle tee ühtki vanamutti, ei päästnud tulekajust lapsi, no sittagi head ei teinud.esmasp olen oma kvartiras, ühtlasi on mul siis ka sünnipäev.aaaa!akna taga hängis korra tihane!nii armas!tihasepraad.

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg