Friday, September 21, 2007

tehasehoone tagasi vihmas, marat verevannis.


kõrvalkantooras siin tartu mntl käib mingi selline läbu, et inimestel on peas kõrvaklapid ja nende külge on kinnitatud nagu kassikõrvad kunstkarusnahast. mõni läbustaja on ca 50 aastane mees, fanki.

mul on nii hullult kahju, et see tehasehoone siin nii äraretsitud on, täielik värdjas on majaomaniks, fakk, vihkan küprokit raisk.kohe postitan ühe ilusa pildil

Tuesday, September 18, 2007

!!! on igav bänd



tõmbasin scritti polittit, millegipärast olin veendunud, et kindlasti on äge bänd, sest et mulle meeldis nende nimi, tuli välja, et sitaks mõtetu.oleks vaja kõrvaklappe, aga neid on umbes sama raske šopata kui teksaseid.kirjutasin lepingule alla, varsti olen pangaori, a no vadever, ma võin alati polüneesia saarestikule põgeneda.mul on täiega igast ideid praegu, tahaks väga palju lugusid kirjutada, aga need hood vaibuvad tavaliselt nädalaga ära.sügis on masendaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav!eesti asub ikka ülihalvas kliimavööndis.mis mõttes need krdi aastaajad peavad vahelduma, ma ei taha mingit vaheldust tahan, et on suvi kogu aeg.eile oli veinijoomine or smth, uues kantooras, ja mul oli veits imelik ja piinlik, nagu ikka sellised asjad kipuvad olema, kui oled kusagile alles sisse nihvamas. nv-l ma ei saatnudki midagi väga retsi korda, jaanika pool ütlesin ainult ühe täiesti normaalse tsiki kohta, et ta on paks ja tsikk kuulis seda,haha.hullult halb, ma ei tahtnud ju kedagit kurvaks teha. kuigi kõik on suhteline, keit mossi kõrval on kõik paksud, eksole.a no jah, see on üks kõige värdjamaid asju mis ma olen teind(vahele jäänud) viimasel ajal.a see on priidu süü, et ma nii ütlesin, sest et ta hakkas rääkima, et peaks indrekut ja seda tsikki kokku viima ja ma tahtsin vaielda.päris katki olin ka, juuksed olid sassis ja lendasin ringi apartamendis.aleks käis ka seal ja janar must ratas.

Sunday, September 16, 2007

tõ pervert,vot tõ kto.

ma olen gucci! well, õle t2nava kvartiira on ilus ja kena, aga nüüd mingid inimesed hakkavad minuga vaidlema ja arvavad, et ma peaks talitama mingite teiste skeemide järgi, kui agent deil oleks päriselt olemas, poleks siin muidugi mingeid vaidlemisi, tahaks otsast peale twin peaks´i vaaata, kes siis tappis laura ära, keegi ei saa seda kunagi teada.
kui ma hakkaks kedagit tapma, siis kutsuks teda jalutama salajasse koha ja lööks vastu pead pesapallikurikaga. mul oli väga sürr unenägu, nende killast, mis on õudsad aga kus sa ei ärka, vaid nagu saad hakkama situatsiooniga ja võitled. mingid mädanenud inimesed olid teema, ühel oli kapteni müts peas, rohkme ma midagi eriti ei mäleta, aga vahepeal ma nagu jooksin eest ära, sest mul oli plaan juhatada neid valesse kohta ja seada neile üles träpp.
vaatasin sügisballi, keskpärane oli, haip liiga pöörane olnd, ootasin midagi sugestiivsemat, tugevamat, mitmekesisemat, viimistletumat.pilt oli ilus ja heli ka, ja nagu omaette kõik näitlejad ja liinid olid toredad, aga tervikuna oli liiga skemaatiline ja ebaoriginaalne.

Thursday, September 13, 2007

sa ju ei taha et su nina vajubb sisse ning su keha katavad jõledad haavandid.



ma olen liiga laisk et kirjutada uploudida pilte on tuduvalt lihtsam. käisin hambaarsti juures, reaalne house of pain on käimas, tüüp tegi mulle mingi süsti, mis pidi vaigistama valu, mingi hetkeni vaigistas, nüüd on rämevalus ja ei saa suud lahti teha.vahepeal käisin pornokate festivalil, vaatasin kuidas mingid sadomasonaised sidusid üksteisele rindu selja taha.idikad.

Tuesday, September 11, 2007

i will be your unicorn

ühel turul müüdi sellise nimega särki. ma olen mõnusalt vaesunud, kontsert oli eriti äge, kõik mehed võiks kanda kontsakingi ja siidisärke ja laulda inglihäälega.leidsin ilusa nirgipildi.

Wednesday, September 5, 2007

wellbutrinsekonaalseroxat



kusev hunt, kas pole ilus!kui inimesed hängivad loomaaias, alati nad krimpsutavad nina huntide puuri juures, sest hundid haisevad.sellepärast et nad söövad enamasti liha. betoonpõrnad on loomadel puuris, sest selle peal bakteritel ja haigustel pole nii lihtne elu ja hundid ei jää haigeks.täna lähen 5päevaks londonisse,lemmiklinna,mõnus ei pea tööl käima, vaatan ühte korterit ka kohe varsti.tegin papagoi puuris väiksed ümberkorraldused, elajas on nüüd hämmingus.

Tuesday, September 4, 2007

"""""""""""""""""""""minu alterego


hauasaarmas!

ahahahhaha!ma sain nii hea uudise teada, päris hea uudis, umbes sama hea kui et mul oleks usas rikas onu kes maha sureks ja jätaks kogu pappi mulle!a no uudis eeldab, et ma nüüd pean veel retsimalt orjama ja karjeristi panema.mõnus!ma ikka saan kõiki asju mis tahan lõppkokkuvõttes, kõik vist saavad kes vähegi viitsivad rabeleda.ju nou, see muinasjutt kahest konnast, üks oli eksistentsialist ja teine pohhuist.samas, keegi ei tea kumb lõppkokkuvõttes võitis.
ostsin putkast pannkoogivräpi, see nägi välja nagu oleks elus, veits võbeles, kingloom.kingloom liigub ripsmekeste abil. maitses halvasti.istusin trammikas ja ootasin trammi ja mu kõrval istus mingi bomz. ja alles siis, kui pseudovräpp oli otsas, sain aru, et see mees kogu aeg vaatas mind ja neelatas. täitsa perses, ma elan riigis kus on nii vaeseid inimesi kes ei saa endale süüa osta. faking nõme on see.ja ma olin liiga närvis ja õnnetu, et saaks talle raha anda vms, pealegi ta ilmselt solvuks. niimodi läksingi trammi ja tundsin end rotina.

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg