Thursday, April 26, 2007

tere minu väike pedesõber

see on lanna lause lanna käis muga ühes klassis, ta oli gamadrilli (see on selline suur värvilise näoga ahv) nägu, äritses telefonidega ja oli päris äge kui väiksed hollivuudikaklused väljaarvata.
mul tuli praegu meelde et ühel aastavahetusel millega alustati indreku pool ja kus oli ka lanna ma istusin tordi sisse ja mingi pool tundi passisin seal tordis kuni märkasin, et kuidagi imelik on.
järgmine mõte oli see et millal ma kooli kõpetasin aga selle mõte tapsin eos, sest see oli suht ammu ikka.
isal täna sünnipäev, priidu vahendusel ostsin talle raamatu markidest, esikaanel oli koeraga mark. sees on jutud sellest kuidas margikogujatel katus sõidab ja nad palkavad assassiine et üksteist kõrvaldada et omale parimaid marke saada.
eile passisin kela 22ni lollis maratis, pidin asja valmis saama, täna on leht eetris. hommikul kobisin jälle sinna, pidin küljendatud lehed saama. normull, neti pole, olen paanikas lähen koju tagasi. tüüp-küljendaja, lisaks ülalamainitud pasale, jõuab lehega valmis saatan teab mis kell ning mul pole aega seda vaadata ja see läheb otse eetrisse. putsi.saan möliseda varsti.

Wednesday, April 25, 2007

kõikonhalb,kõikonperses

mul kopp ees kõigest, nüüd on küll vaja täiega mingit vaheldust, im having no fun.tahan ilusaid asju.kti reisi kasvõi, siis joon seal kogu aeg ja kõik lõpus elan üle reisijärgse gigapohmelli tundub maailm ilusam ja uuem.mingi pidev kordus või nii, aga karta on et nii see ongi, veel umbes 60-80 aastat.kui ma just ei tee selgeks perearstile et sekonaali mul on vaja sest et ma niisama vahest ei maga hästi,hahaha.
silver on täiega daniel craigi nägu, a no eesti variant, selline tagasihoidlik ning, galantne ja viisakas, mis pole ju üldse halb,üldse tema ja dainis on väga ok tüübid, või siis ennem mul lihtsalt ülemustega nii sitalt läind et ainult jobud. a no nii ongi, mittevägailusadjavavanevadleipsid on olnud teistes kohtades.

Tuesday, April 24, 2007

¤_¤ ju ar stupid,huhuhu!

eile käisin trennis, tegin väärakaid liigutusi paksude seltskonnas. edasi kolin teisse klubisse, mu kümne korra kaart saab läbi. peaks äkki teist trenni valima, mingit joogat või kaklust, eks näeb.
hommikul tegin nii, et panin rohelise nokaga villase mütsi pähe, salli silmini ja silmadele päiksekad, oi fakk, see oli nii äge tunne, kui keegi sind ei näe.bussis olin surutud mingi väikese ja paksu tsiki juurde ja olin sunnitud pealt vaatama, kuidas ta luges oma peikade armusõnumeid telefonist ja keegi priit sai vist kinga sest tema sõnumid kustutati aga lauri omad mitte. peki oli suht kurb, äkki siis hoopis priit jättis ta maha.eriti ei meeldinud tema sõnumeid näha, kogu see "sa oled kallis musi" temaatika ajab südame pahaks ja tundub banaalne ja õudne kui ta kellegi teise oma on. siis kui ise ütled selliseid viisakusvormeleid tundud endale igati vaimukas.mul on terve rida komplimente väljakujunenud, mida ma ütlen oma huviobjektidele, kui tahan et nad vaataks, et vau, kui lahe tsikk.kõigil vist on.
energias käisin täna pärast järjekordset korporatiivajupesu sööklas, seal oli akvaarium, akvaariumis erakordselt paksud ja ülbed kuldkalad. kahtlemata söödetakse kalad rasva maksumaksja rahade eest.aga ma olen niipalju suutnud asjasse süveneda, et vist ei ole enam EE varsti monopol, ja siis kõik saavad omale isiklikud hamstrid kes teevad elektrit rattas joostes ja seksides.sain omale humanast 3 t-kat. äkki ma peaks riietblogi pidama hakkama, asju ülespildistama jne. ma mõtlen sellele.igatahes oli see suht räme seal olla, humanas st, mingi väga palju koledaid inimesi aeles kaltsude vahel, mina koos nendega.

Monday, April 23, 2007

paavian ründas peaministrit

ma oleks täiega rahul kui paavian, või mitu paaviani, ründaks ansipit, sest ansip on idikas. õues on vihmane ja kole, kevad matkib sügist erakordselt edukat, ma arvan et ka see on ansipi kätetöö.
täna on mul nii bad hair, costume, kui ka kõik muu day. aga kesse ikka vaatab mind siin tartu mnt 53.no ma tahan juba seelikuga käia, kleidiga, pruun olla ja värki.
eile käisin ühe depressiivikuga kohvil, pirjoga käisin ka. pirjoga olime boulevardis, kus ma takistasin ühte pätti vanamutilt telefoni väljapetmas.tüüp hakkas affääriga pihta ja ma läksin turvadele kituma, vanamutt oli päästetud.
remarque, mitte kirjanik vaid nagu remark: aeg teeb inimestega inetuid asju, see on see alkoholi fenomen, et purjus 20. aastane võib olla naljakas ja vaimukas aga purjus 40. aastane on enamasti lihtsalt jälk. mõnel lööb see varem välja.
barcelona korter on vist bronnitud, eks näis mis saab, kas tuleb see meeldiv reis või house of pain. kirjutasin vj-biosid kokku ja fabritseerisin intekat reedese morbiidikuga piimatööstusest.täna lähen pärast nädalast pausi trenni, oujee.peaks sebima mingi tomati omale kusagil, tahan tomatit või siis et scorpy the forest friend tuleks ja päästaks mind ära.

Sunday, April 22, 2007

rrräuskrräääusk,äääääääääääärr,and now rewind.

oioioi,mul oli väga killer reedeõhtu, ma õnneks osa sündmusi ei mäleta. põhimõtselt jõin end sodiks, alguses olime priidu juures, siis indrekuga ja martaga läksime kooli moekate peole ja ma loodan et ma ei olnud seekord kõige rohkem purjus inimene kes ronib lavale ja aitab dj-l mängida plaate.hommikul ärkan üles priidu pool, vaatan, et imelik, olen voodis üksi. priidu magab diivanil. tuli välja et ta väga solvus mu peale, sest ma tegin talle ühe nõmeda triki. leppisime ära ilusti, pärast tunniajast pugemist. siis ma hakkasin kaineks saama ja oi raisk kui retsilt paha mul oli olla, oksendasin ühe korra priidu juures ja kaks korda tiina pizza wc-s. oksendamine on esiteks rõve, ja teiseks, jumala imelik. keha justkui ütleks sulle, et ahsa raibe, ma sulle näitan siberi metsasid. ja pushib toidu lihtsalt kurgust välja. sürr. ma ei saa aru, kuidas saab buliimik olla, see on nii vastik ja paha, värised nagu haige loom kraanikausi ääres, üleni higine, näost kaame.mingi aeg plaanin hoiduda alkost. aga! sain teada ühe toreda uudise: kui jood marjakokteile, on see kasulik, oujee! et nagu a´la margarita maasikatega vms.4 cli tekiilat ja hunnik maasikaid, mõnus.
terve päev oli eile uimerdamine, õhtul käisime tommi grillis. telekas näidati seal tõstjaid, üks eriti khuul mees oli, mingi prantsalne benjamin, kes tõstis 400 kilost kangi ja siis naeratas armsat publikule ja saatis õhusuudlusi, ilus oli ka.
papagoi ma saadan kööki elama, sest ta võttis kombeks tervitada päikesetõusu rämeda räuskamisega ja äratab mind oma jubedate häältega iga päev kell 6.

Friday, April 20, 2007

GirlDogWhipMiracle

ai niid tu kall kirill kaidalov. ai dont vant tu, bat ai still hav tu. how can i find way out from this horrible situation.ou nou - ou nou.
kõige rämedam osa on siis, kui mingi tüüp no kohe üldse ei taha intekat anda, ja ma saan tast jumalast aru, aga pean pushima, sest keegi arvab et maailmale on seda vaja.böäääääääää!

Thursday, April 19, 2007

kõik süsteemid töötavad normaalselt

das ist fantastich, normull, saan oma perverdieluga jätkata, mul ei olegi vähki ja ma ei sure 24 aastaselt hirmsates piinades.
sitaks äge on kui hommikul ei ärka üksi lasnas, toas, kus asjad on segamini ja tead et pead bussiga linna ronima. keskpäeval on see aeg, millal on okei olla üksi, lugeda ja päevitada ja nii, hommikul võiks olla armukesega ja õhtul sõpradega, umbes selline graafik.
indrek ja andres olid eile kokad, tegid mürke, andsin neile panni, aga nad olid kehvad kokad ja ei tulnd välja asi.ma pean tegema lähipäevil intekat mingi järjekordse eesti energia friigiga. rõõmu selle üle tunda on raske, samas ka nutma ei hakka, need tehnikainimesed on siiani olnud väga armsad.mingid kunstitüübid kellega olen läbi aegade suhelnud on olnud reeglina rohkem omavahel sarnased ja mingile stereotüübile vastavad.tehnikavasjad on ehedad ja teevad naljakamaid nalju. et ei ole vaja lolli kaabut pähe panna ja emotseda, nad niigi teavad tõenäosusteooriat peast ja oskavad elektrijuhtmeid keevitada, see juba piisavalt diip, muud anturaaži a´la debiilsed riided pole vaja. oleks koolis füüsikat õppinud, oleks kah praegu põhivõrgu mingi juhtmepundra ja tuumareaktori peajuhataja ja spetsialist-administraator,huhuhu.

Wednesday, April 18, 2007

mjau-kurnjau!

lalala, solnce svetit, keskturul joodikud kaklevad, tuvid pesevad lompides, mina tulin tartu mnt majja ja sisuliselt mul ei ole siin mitte midagi teha. see on ilgelt sitt arvuti, ekraan on kumer nagu seebimull.
käisin täna ebs-is reppi tegemas, tegin silma väikestele jappidele ja üritasin oma luukiga näidata, et eka on iga kell lahedam ja ebs-is õpivad mölakad.tüüpidel enamasti ülikonnad seljas, see ju nii persses ebamugav riietus, nomaeivõi.aga vaata, ühiskondlik kokkupele nõuab, et normaale ühsikonnaliige kannaks ülikonda ja sellega ei saa vaielda.a ma kannan anyway kõikjal räbalaid.räbal on alati ilus ja elegant, kui näos ülbe grimass ja peas kuri mõte.
fakitfakit, ma ei ole enam üksi siin, ei saa mõnusalt minema hiilida!aaaaaaaaaaa!kurat.mis ma teen.ok, lähen neli ära.
meestega on tuhat korda normaalsem ja lihtsam suhelda kui naistega, kust tuleb see loll arvamus naiste solidaarsusest ja alateadvuslikust teineteisehoidimisest. jumala perses on see hoopis, eriti kui mängus ka vanus, välimus, edukus.mehed küll nii üksteist uputada ei püüa ning neil ka suva üksteise staatusest, ikka saavad sõbrad olla.

Tuesday, April 17, 2007

tiger licking girl´s butt

nii ilus lause, onju, ma tahan omale t-särki sellise lausega, särk sinine, ilus tiigripilt ja lause kullaga. kui rikastun siis teen. sucking corporative cock: täna oli eepiline minek tööstusesse, kus mind ootas kollektiiv, ülikonnad seljas, innukus silmis. üks tsikk on seal üpris seks ja tark, kui ma oleks tema boss, tunneks muret, sest ta on niivõrd tubli ja kaasamõtlev ja mida kõike veel et varsti hakkab ise juhatama. põhisõna mida saab seal kõnes kuulda on "juhatus". ma ei saa aru, kas iroonial on seal maailmas kohta, väga natuke isegi on, aga mitte siis kui jutt käib juhatusest. see on nii haige, et inimesed üldse omistavad oma tööle nii palju tähtsust.pärast lähvadpensionile nagunii, saavad oma lillekimbu ja mingi märgi rinda ja vahivad kusagil pargipingil ja mõtlevad "milleks oli siis seda vaja". okei,korterilaen jne, aga ikkagi, mis geen see on, mis sunnib huvi tundma asjade üle, ma tahaks ka, oleks lihtsam.neandertaallased küll mõtlesid teisiti,äkki ma olen veits neandertaallane.
ahja, koosolekul läks nii, et üks daam läks endast välja, kes on muidu väga armas ja ilusa soenguga. sitt oli see, et ma eriti ei osanud sealt kuidagi minemahiilida ja pidin jälgima draamat. tegelt oli sitaks põnev, aga kuna nad on kõik väga armsad tegelt, ma ei tahtnud neid segada.oleks pidand ukse taha jääma vuajeristi mängima, a olin eriti näljas,vajasin kotlette ja kartulipüreed ja läksin bussi peale, päike paistis, traktorid sõitsid industriaalhoonete ümber, betoon, klaas ja mullahunnikud tervitasid mind.
seks tibi kellest saab kunagi korporatsioonikunn ütles midagi mu koti kohta.et ta on punane vms, ma hästi ei kuulnd aga noogutasin ja naeratasin ikkagi.
eile õhtul ma käisin kosmeetikus ja olen nüüd väga ilus.eriti sitt on see, et ikka kuigi ma arvasin,et hakkan täiega tõde blogima, see ei ole võimalik.ilgelt hea on, kui on palju tegevust ikkagi, ei pea tundma/mõtlema,lihtsalt tead et kell 19 on see ja see asi ja kui jõuad koju oled väsinud ja jääd kohe magama.papagoi istub vangis, sest kui ta lendab, hakkab signa tööle. ta jälle tuli mul õla peale, aga kui ma liigutasin jooksis minema kohe.ta ikka ei saa midagi aru, mitte midagi. aga on armas.siin saab tõmmata paralleeli minu ja papagoi suhte ning igast muude suhete vahel.

Sunday, April 15, 2007

salakasabaka

privet rebjata!hahaha.nädalavahetusel ma ei blogind, sest oli tegemist.nüüd väiksed ülesmärked.reede õhtul ei teinud midagi erilist, sest et ei teinud.gruuveriga rääkisin messengeris elumõttest ja käisin eluvärdjal tööintervjuul "filmimehes" kus mulle pakuti mitte väga nõmedat tööd kuid eriti naeruväärse raha eest.see on hullult totter, kui istud mingi tüübi vastas, küsid ilusti, et noh, palju raha teil on plaanis mulle maksta, ja tüüp hakkab keerutama ja silmi pööritama ja nõudma, et ma ikka ütleks ise. ma ei ütle, siis ta lõpuks ütleb mingi summa mille peale hakkan sisimas naerma. ei ole stiili sellises käitumises. asi ise oleks, et ma mingitele köögisaadetele otsiks rekvisiiti stokist ja vaataks et seda ei lõhutaks ja siis viiks tagasi. kõlab okeilt, aga jääb ära. pealegi ma mõtlesin sellele, kas see on see mida tahan ja muule filosoofiale ja ei, see ei ole mis ma tahan. mulle meeldib kirjutada palju rohkem, kui poes kakerdada ja mingeid salfrätte valida.siis paar korda rääkisin priiduga telefonis, kes oli juba enne riiga lahkumist suht korras,päris armas.aga soome tsikk ei lähe mul iialgi meelest igal juhul,ei-ei.õde arvas ka, et oleks pidand joogiga teda viskama, a ma ütlen, see eit oli liiga suur ja purjus, raudselt oleks kallale tulnud.
laup. käisin indrekuga heaoluühiskonnas, ostsime sitaks asju, ilusaid ja vajalikke, aga nüüd pean hakkama saama umbes etüoopia elatusmiinimumiga, raha jäi kõik kapitalistidele. kõige šeffim ost on ketsid, millele on väikselt kirjutatud sukiyaki.indrek ostis samasugused.indrekuga on alati tore ja lõbus, ta on kõige sõbralikum ja mõistlikum inimene maailmas.wii puldi tõin ka soomest, kahekesi on täega lustakas seda mängida.
aga laup kohe pärast peldiklaevaga mis hullult värises ja iga hetk mingi detail kukkus küljest ära, sõitmist, läksime andrese autosse ja rimisse ja indreku apartamenti.alguses oli nõu minna populari, aga siis ma mõtlesin, et mis ma ronin sinna, nagunii mulle ei meeldi seal ja igast tüdrukud käperdavad ringi. alternatiiviks oli minek kukusse,nii tegime, olime päris segi ja tantsisime ja lõbutsesime. suht vähe rahvast oli, aga mitte nii vähe, et oleks igav ja elule allajäämistunne.nägin paari kunstiteadlast ka, haha.
pühap. oli kena.nägin korra t.t-d, kes oli sitaks ilus millegipärast.ilm oli hea jne.

Friday, April 13, 2007

idontlikeitlikethis

see on üks lugu mis oli marieantoinettes ja see alati kummitab mind kui ma masendan.see on äge lugu,et nagu superkena ja nii, a juba iseenesest nii masendav, et ta pöörab niisamagi mind täiesti ära ja kui veel vastav tuju, siis on kindel laks et väga kurb on olla.
eile käisin siis poes vestlemas teemadel, no jah, ma ei tea, ma ei suuda praegu mitte millelegi adevakaadseid hinnanguid anda.mul pohhi kõigest praegu,võiks tulla maavärin ja tulnukad võiks maad ära vallutada ja kõik võiks osaliselt ära surra ja osaliselt minna punkritesse elama.
kas mina olen nagu tõesti nii touchy-feely person, või ei ole? mulle tundub, et praegu ei ole asi siiski minus. eile ma siis seisin seal nagu lollakas ja ei osand eriti mida teha. et nagu viskan jooki tsikile näkku ja annan kõrvakiilu ja sõiman.ma ei olnd piisavalt purjus konditsioonis selleks.ning ta oli üks suur elajas ja oleks mulle tappa andnud.ei saa aru miks peab niimodi käituma üldse, kallistama kedagit lambist ja agressiivselt vihjama, et tavai kutsu mind enda poole pärstiseks,onjaonja.kui ma oleks mees, oleks kindalt gei.

Thursday, April 12, 2007

you say tomato i say...ahhahaha, sittagi ei ütle!

emm, ma vist niikaua kuni olen korporatiivmaailmaori endiselt, pean blogima suht iga päev, sest siin lihtsalt ei ole midagi paremat teha, ja kõik mu postitused seetõttu räägivad enamasti tööasjadest.see on nii rets, et inimesed kes töötavad kontorites joovad kogu aeg kohvi.pole olemas mahlasid ja teed ja maitsvat head alkoholi, ainult kuradi kohvi, ilma piimata,wtf.aleks jõi ka kunagi kohvikogu aeg, ilmselt joob siiani.see on nii sürr, et kunagi saime hästi läbi ja nüüd on nii et raske olla ühes ruumis, hullult närvi ajab kõik mis ta ütleb.mis ma veel panin tähele kontori elust. midagi eriti. see on ka veits teitmoodi kontor vist, suht fankid persoonid, üks triibuliste juustega naine näiteks ropendab eriti palju ja kui läheb närvi karjub omanike peale, kes on hämmingus ja ei julge midagi vastu teha.
priidu läheb täna mingile sünnipäevale kuhu on oodata tervet karja 18tsikke, täiega lahe,maha lasta kõik 18aastased.käiks maha mingit sügvat mõtet äkki.ei käi nagu.vaatan meili ja käisin isegi orkutis,tsekkisin kas keskaja igatsus ikka on endiselt peal.kommjuuniti vaikselt kasvab, mis ei ole ju tegelt hea.siiralt peab keskaega igatsema mitte niisama puudust tundma.
linna peal on hullud päevad, bussipeatuses kaks rõvekat tupeeritud sonksidega mutti uurisid mingeid katalooge ahnelt ja arutasid omavahel rünnakuplaane.veel oli bussikas hulk osse, ja minuvanune hmm naine?tüdruk? aa, ok, blondiin,kel oli käes d&g logoga kott, jalas tikanditega teksad ja odava mantli peal oli nagu hetkemood nõuab ülbe vöö.nagu wtf, sa elad lasnas ja sõidad bussiga 67, ja sul samas d&g kott. kellele sa näitad seda kotti, kas kotis ja kalliskividega vöös peidetud sõnum on mõeldud dressides suitshambus poistele, penskaritele ja kurblikele pereemadele.samas, kott tegi mul tuju heaks ja pakkus mõtteainet.
a,normaalne,meilide tsekkimisekäigus selgus et pean minema areeni suvereporteriks.ahahaaa.jesjes.üldiselt ma tahaks juba laupäeva, et indrekuga soome minna ja osta sitaks riideid, sest kuigi täna tuli igati okei komplekt selga, on mul ägedate riiete varud täitsa otsas,olen bomžistunud.

Wednesday, April 11, 2007

one and only,saarmas-hauarüüstaja.

nii, cool, tulin t2na teist p2eva oma uuele 2gedle t88kohale (peaagu mitte mcjob aga tegelt ju on, suhtumine ikka on nagu tavaliselt, minu poolt). s6itsin v22raka bussiga, hommik, r6ve olla, kylm. mingi ahv tegi silma,oujee. l2hen bussist v2lja, kulgen töösushoonesse, korporatsioonihoorade maailma. kraabin ust, vaatan eile saadud v6tit,v6ti ei tee ust lahti, vale v6ti noh.mulle meeldib see järjest enam, et nagu väga ei pea asjalik olema, sest kogu aeg takistused milles ma ise pole syydi.siis helistasin ja värki, kuigi oleks saand ka trepi peal pikutada ja passida niisama, aga ma arvasin et v6iks veits pugeda.tuli tööandja. nr 2, see kes on vähem seks, lasi sisse. rääkisime veits juttu, jagasin muresid.sain lohutust, huhuhu.t88k2ik:vahin messengeris, paini õhtuse inteku kyssad kirja, sylitan lakke, r22gin telefonis miguriga.vahepeal tuli yks meil esmaspäevaselt galantselt onklilt, kus ta uuris, kas ta parandused l2ksid sisse. ta oli v2galahe tyyp. nagu v2ga lahe. selline p2ikseline kuuekymnendate poiss, praeguseks kyll krimpsus ja peaagu pensionile minemas, kuid seda nunnum.p6him6tselt omavanuste seas ei leia enam niiv6rd siiraid ja ausaid ja ilusaid inimesi.no v2ga v2he.ja penskarid on ka armas ainult siis, kui kysid intekaid.oumaigaad.
praegu on tyybid ehk siis kaks daami kontorisse kohale roninud, h2ngin koos nendega, ehk siis olen edasi msnis ja r22gin 6ega.eile "kuttkellegamasebin"r22kis, et võiks ikka minna juunis barcelonasse.aga ma t2iiiega tahaks reisile,jah.

About Me

My photo
Anne Vetik, loovjuht/küborg